Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:24 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evenimentul Zilei, vinovat pentru scandalul dintre Negoiţă şi Ghiţă

ro

15 May, 2014 13:09 3004 Marime text

Cearta dintre Robert Negoiţă şi Sebastian Ghiţă a pornit de la faptul că primarul sectorului 3 din Bucureşti privatizează parcurile, iar deputatul PSD nu a interzis postului de televiziune România TV să preia informaţiile, scrie evz.ro.
Robert Negoiţă a anunţat marţi că l-a reclamat pe Sebastian Ghiţă, la Parchet, pentru că l-ar fi ameninţat cu moartea. Însă, evz.ro informează că surse din anturajul celor doi susţin că scandalul a pornit de după ce ziarul Evenimentul Zilei a arătat, într-un articol din 6 mai, că Negoiţă a concesionat parcurile din sectorul 3, iar postul de televiziune al deputatului PSD, România TV, a preluat şi mediatizat povestea.
EVZ a scris despre zonele verzi din Titan, Titanii, Alexandru Ion Cuza şi Gheorghe Petraşcu au fost concesionat, contra unei redevenţe de minimum 6.500 de euro pe an, firmei Cris Garden SRL. Restul de bani, încasaţi din activităţi comerciale, urmau a fi împăţite între primărie şi firmă, după cum decidea concesionarul.
În data de 9 mai, acelaşi ziar a scris că „privatizarea parcurilor” a ajuns în atenţia prefectului Capitalei, Nicolae Petrovan. S-a întâmplat în urma reclamaţiilor realizate de aleşii locali PDL din sectorul 3. RTV a preluat informaţia, mediatizând-o în ediţiile de ştiri din data de 10 mai. Evz.ro susţine că nici Negoiţă şi nici Ghiţă nu au precizat motivul disputei pe care Negoiţă o datează acum o săptămână, iar Ghiţă, acum zece zile.
Sursa foto: evz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • oana 16 May, 2014 19:11 cherchez la famme-cand e vorba de doi barbati BINE !