Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment Primarul Ovidiu Brăiloiu „Cred că Eforie Nord și Eforie Sud pot deveni jucători importanți pe piața turismului balnear“

ro

02 May, 2015 14:37 2960 Marime text
Primaria Orașului Eforie organizează, azi, cea de a doua ediție a Congersului Medical „Calitate și competitivitate în Balneologie”.
 
Evenimentul își propune să promoveze potențialul zonei litorale în vederea dezvoltării turismului balnear prin integrarea serviciilor medicale și a celor turistice. Creșterea competitivitățtii destinațiilor de turism de sănătate la nivel național și internațional este condiționată de calitatea serviciilor medicale și de capacitatea integrării acestora în produse complexe de turism de sănătate.

La eveniment participă primarul orașului Eforie Ovidiu Brăiloiu, Dumitru Constantin Dulcan, Vasile Cepoi, fost ministru al Sănătății, dr. Laura Condur, Alexandru Constantin – președinte al Asociației Române de Turism Medical, Diana Dumbravă – Institutul Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie, Rodica Pencea – secretar general Organzația Patronală a Turismului Balnear din România.

„Suntem la cea de-a doua ediție a acestui eveniment. Eforie poate deveni cea mai importantă destinație balneologică din România: avem și condiții naturale, și bază materială. Cred că Eforie Nord și Eforie Sud pot deveni jucători importanți pe piața turismului balnear“, a declarat în debutul congresului primarul Ovidiu Brăiloiu.

Temele dezbătute în cadrul evenimentului sunt centrate pe problematica promovării calităţii în balneologie şi pe oportunităţile create la nivel local şi regional pentru valorificarea potenţialului natural şi uman existent.

Standardizarea criteriilor de calitate şi certificarea staţiunilor balneo climaterice reprezenta de asemenea, teme de interes în cadrul evenimentului. Promovând o abordare multidisciplinară în domeniul balneologiei şi concentrându-se pe tematica calităţii în turismul de sănătate, congresul medical va crea o platformă de comunicare între actorii din domeniul turismului de sănătate de la nivel local, dar şi între aceştia şi reprezentanţi ai instituţiilor centrale din domeniu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii