Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment caritabil dedicat unei profesoare bolnave de cancer din Constanţa

ro

13 Dec, 2015 21:09 2309 Marime text
Elevi de la Colegiul Mircea cel Bătrân din Constanţa au lansat, pe Facebook, şi nu numai, o campanie în sprijinul unui dascăl bolnav. Este vorba despre profesoara de fizică Claudia Dobrin, care se luptă, de mai mulţi ani, cu cancerul.
 
„Claudia Dobrin, profesoară de fizică la Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân, se luptă de mai mulţi ani cu o boală cumplită. În urma ultimului consult (luna noiembrie) ca şi soluţie vitală, medicii au recomandat tratamentul cu Stivarga, comercializat numai în străinătate. O şedinţă de tratament costă 4000 euro şi sunt necesare cel puţin patru şedinţe (numărul minim absolut), însă recomandat ar fi tratamentul urmat în mai multe luni consecutive, cu o evaluare după primele patru cure”, scrie Caraivan Mitruț pe grupul de suport de pe Facebook.
 
În acest context, zeci de elevi şi studenţi constănţeni au participat, astăzi, la un eveniment caritabil organizat la Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie din Constanţa. Banii strânși vor ajunge la profesoara Claudia Dobrin. Tot pentru ea, pe data de 18 decembrie, va avea loc și un spectacol caritabil.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii