Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment Are loc deschiderea anului universitar la Academia Navală

ro

01 Oct, 2013 02:07 2448 Marime text
Academia Navală "Mircea cel Bătrân" organizează astăzi, începând cu ora 10.00, festivitatea de deschidere a anului universitar 2013-2014. 

La ceremonial au fost invitate să participe oficialităţi centrale şi locale, personalităţi ale vieţii publice şi universitare constănţene, reprezentanţi ai autorităţilor locale din domeniul portuar, rude şi prieteni ai studenţilor.

În anul universitar 2013 – 2014 cursurile Academiei Navale "Mircea cel Bătrân" vor fi frecventate de peste 1900 de studenţi şi cursanţi în cadrul celor zece programe de studii de licenţă şi trei programe de masterat acreditate de către Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior ARACIS.

Academia Navală "Mircea cel Bătrân" este continuatoarea tradiţiei învăţământului de marină început în 1872 la Galaţi pentru prima dată în forma instituţională. De-a lungul a 141 de ani de existenţă, academia şi-a demonstrat valoarea în domeniul formării de ofiţeri de marină, specialişti şi oameni de valoare în acelaşi timp.

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” este o instituţie de învăţământ superior politehnic, subordonată Ministerului Apărării Naţionale, acreditată instituţional de Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS) cu calificativul "Grad de încredere ridicat".
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii