Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii de amploare Evaziune fiscală de peste un milion de euro, cu produse textile

ro

12 May, 2015 08:23 1044 Marime text
 
La această oră, poliţiştii efectuează 9 percheziţii pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov, la persoane bănuite de evaziune fiscală. Descinderile au loc la domiciliile şi sediile comerciale ale unor persoane bănuite de evaziune fiscală, în domeniul comercializării şi producerii ilegale de produse textile.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2013 - 2015, reprezentanţii a două societăţi comerciale din localitatea Voluntari ar fi comercializat peste 200.000 de produse textile pe care le-ar fi produs, în mod clandestin, în cadrul celor două fabrici pe care le deţineau ilegal.

În fapt, fabricile în cauză erau principalul furnizor de produse textile pentru piaţa de desfacere dintr-un centru comercial, din localitatea Dobroeşti. Valoarea bunurilor comercializate de către aceştia este de peste 4 milioane de euro, prejudiciind astfel bugetul consolidat al statului cu peste 1 milion de euro.
 
Poliţiştii au instituit măsuri asiguratorii pentru bunurile celor două societăţi comerciale, până la concurenţa sumei de 1 milion de euro. De asemenea, 10 persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii