Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expoziţie la Biblioteca Judeţeană I. N. Roman “EU aleg ROmânia! 100 de destinaţii de neuitat”

ro

23 Mar, 2015 11:04 1618 Marime text
Radio Constanţa organizează azi, o expoziţie fotografică la Biblioteca Judeţeană “I. N. Roman”, din Constanţa.
 
Desfăşurată sub sloganul “EU aleg ROmânia! 100 de destinaţii de neuitat”, organizatorii vorbesc despre bogăţia pe care România o  are faţă de alte ţări, unele bogăţii fiind chiar unice: deltă, cetăţi milenare, saline unice în lume, cascade spectaculoase, munţi plini de mistere.
 
“Fiecare loc are o poveste, iar Radio Constanţa vă propune o călătorie imaginară prin toate regiunile istorice ale ţării: Dobrogea, Maramureş, Bucovina,Transilvania, Crişana, Moldova, Banat, Oltenia şi Muntenia în imagini. Expoziţia foto a fost lansată anul trecut, cu prilejul Zilei Naţionale a României”, se arată într-un comunicat al Radio Constanţa.
 
“Pentru început, vă poftim în Delta Dunării, un loc binecuvântat, scăldat deopotrivă de razele soarelui cât şi de reflexiile apei, apoi, vă invităm cu Mocăniţa pe valea Vaserului, cu nuanțele de verde crud pe care le capătă pădurea și iarba, pe ploaie, la început de vară. Un alt loc pe care nu trebuie să-l rataţi este Poiana Mărului, o staţiune situată în inima munţilor Ţarcu, la 500 de metri altitudine, unde veţi simţi cum întineriţi”,mai precizează comunicatul citat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii