Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:04 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Eşti de pe această planetă?, l-au întrebat pe românul care a uimit juriul „Britain's Got Talent” (video)

ro

16 May, 2016 07:48 2917 Marime text
Flavian Glonţ, unul dintre membrii grupului SpeedCubing care a câştigat marele premiu la ediţia din 2015 a emisiunii „Românii au talent", a participat şi la emisiunea din Marea Britanie.
 
„A sosit timpul să arătăm lumii că România nu se află pe ultimul loc!", a scris Flavian pe Facebook în dreptul unei fotografii în care apare alături de sigla „Britain's Got Talent". Aşadar, Flavian s-a prezentat în faţa juriului şi a publicului precizând că doreşte să realizeze „un show inteligent, ceva diferit", lucru ce i-a amuzat iniţial pe cei prezenţi.
 
La final, Flavian i-a uimit pe membrii juriului, care au avut doar cuvinte de laudă la adresa românului, după ce a reuşit să rezolve trei cuburi legat la ochi. Flavian a reuşit să-l impresioneze chiar şi pe durul Simon Cowell, care l-a întrebat: „Eşti de pe această planetă? Te întreb pentru că eu chiar nu cred că o fiinţă ar putea să facă acest lucru.“ „E ceva ce nu am mai văzut niciodată şi nu pot să-mi dau seama cum ai putut memora acele mişcări“, i-a transmis şi David Edward Williams.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii