Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:07 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este şedinţă CJC Vineri aflăm numele celui care va prelua atribuţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa

ro

01 Sep, 2014 10:13 2370 Marime text
Mai-marii judeţului se reunesc în şedinţă ordinară a Consiliului Judeţean, vineri, când vor pune pe tapet 17 proiecte de hotărâre. Întâlnirea se va desfăşura pe 5 septembrie, în sala „Remus Opreanu“ din cadrul Palatului Administrativ - Consiliul Judeţean Constanţa (CJC), cu începere de la ora 12.00. Este prima şedinţă de Consiliu Judeţean care se organizează de la suspendarea preşedintelui CJC, Nicuşor Constantinescu. Tocmai de aceea, primul proiect de hotărâre de pe ordine de zi se referă tocmai la aprobarea exercitării atribuţiilor preşedintelui CJC de către un vicepreşedinte. Iniţiatorul proiectului este vicele Cristinel Dragomir. Un alt proiect de hotărâre se referă la aprobarea încheierii unui contract de consultanţă, asistenţă şi reprezentare juridică a Teatrului de Stat Constanţa (TSC) în împuternicirea conducerii TSC pentru semnarea acestui contract.
 
Alte proiecte de hotărâre puse pe tapet privesc: aprobarea acordului de asociere şi colaborare cu SC Lafarge Ciment (România) SA, rectificarea bugetelor de venituri şi cheltuieli al RAJDP Constanţa pe anul 2014, pentru Centrele Şcolare de Educaţie Incluzivă „Delfinul“, „Maria Montessori“ şi „Albatros“ din Constanţa, acordarea unor ajutoare financiare, modificarea Organigramei şi a Statului de funcţii pentru Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa, precum şi desemnarea unui reprezentant al asiguraţilor din Judeţul Constanţa în Adunarea Reprezentanţilor Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.
 
Alte proiecte privesc aprobarea transmiterii în folosinţă gratuită a unui bun imobil, proprietate publică a Judeţului Constanţa către ANL, precum şi aprobarea rectificării bugetelor de venituri şi cheltuieli pe 2014 pentru centrul Judeţean de Resurse Educaţionale Constanţa, Şcoala Specială Deficienţi Techirghiol, dar şi pentru Consiliul Judeţean Constanţa. De asemenea, tot vineri se va vota pentru repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a procentului de 20% din sume defalcate din TVA, pe trimestrul III 2014, pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală şi pentru proiecte de infrastructură.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii