Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cezar Preda Este posibil ca Victor Ponta să fie audiat după sărbători în Comisia SRI

ro

25 Apr, 2016 19:50 1964 Marime text
 
Deputatul PNL Cezar Preda a anunțat astăzi că fostul premier Victor Ponta va fi audiat în Comisia de control a SRI din Parlament, după afirmațiile cu privire la prezența în guvernul său a unor ofițeri acoperiți.
 
„Astăzi am inițiat adresa noi cei trei de la PNL și domnul Savu, parlamentar independent, pentru a convoca comisia și am văzut reacția și a președintelui comisiei, care a zis că dacă cineva are ceva de zis să vină la comisie. Vom afla în zilele următoare dacă SRI a mințit, dacă domnul Victor Ponta, fost prim-ministru al României, are informații că în Parlamentul României și de aici în Guvernul României s-au aflat ofițeri sub acoperire. Dacă, însă, domnul Ponta pentru a distrage agenda publică de la domnul Dragnea — condamnat definitiv, în fruntea unui partid — și vrea să o mute spre acest subiect sensibil al ofițerilor sub acoperire, pe Facebook, nu îi pune ghilimele ofițerului, a doua zi îi pune ghilimele, iar mâine o să spună că este o glumă, iar țara se răscolește pentru ce visează Ponta noaptea o să vedem zilele următoare”, a declarat Cezar Preda, după ședința Comisiei de unificare a PNL, notează agerpres.ro.
 
De asemenea, Preda crede că Ponta va fi audiat după sărbătorile pascale.
 
„Era parlamentar în funcție. Să vină să ne spună. Acum, ce să fac, să îi adun pe toți care visează noaptea și scriu pe bloguri ziua? Nu. Domnul Ponta este obligat, prin funcția pe care a avut-o, să spună Comisiei de control și întregii societăți dacă SRI ne-a dezinformat și a încălcat legea și să spună și parlamentarii ofițeri sub acoperire, care încalcă legea, pentru că nu au voie să fie parlamentari și ofițeri sub acoperire. Dar, iarăși, cred că este o fumigenă a la domnul Ponta, pentru a se mai băga în seamă. O să sfârșim, după o anchetă în care s-au capacitat instituții, să își dea seama că sunt glumițe ale domniei sale, servind popcorn”, a mai menționat deputatul PNL Cezar Preda, conform aceleiași surse. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii