Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este oficial Începe judecata în dosarul Lukoil!

ro

18 Apr, 2016 18:36 1257 Marime text
 
Astăzi,Tribunalul Prahova a dispus începerea judecății în dosarul de spălare de bani în care compania Petrotel Lukoil, precum și persoane din conducerea acesteia au fost trimise în judecată. Aşadar, conform termene.ro, instanța a dispus începerea judecății în cauză privindu-i pe cei șase inculpați persoane fizice, dar și SC Petrotel Lukoil Ploiești. Împotriva încheierii instanței poate fi formulată contestație.
 
Iată soluţia pe scurt: „În baza art. 346 alin. 4 C.p.p., dispune începerea judecăţii în cauza privind pe inculpaţii BOGDANOV ANDREY IUREVICI; RAŢĂ ANDREI; DUŢU DOREL; VOINTSEV ALEXEY; KUZINA OLGA DĂNULESCU DAN; S.C. PETROTEL LUKOIL S.A. Ploieşti. Cu contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. În baza art. 275 alin. 3 C.p.p., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Pronunţată în şedinţă publică azi, 18.04.2016”, potrivit minutei.
 
Reamintim că Dosarul Lukoil a fost trimis în judecată inițial de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești la data de 3 august 2015, fiind deferite justiției SC Petrotel Lukoil Ploiești, acuzată de spălare de bani, SC Lukoil Europe Holdings Bvatrium Olanda, acuzată de complicitate la folosirea cu rea credință a creditului societății și complicitate la spălare de bani, dar și șase persoane fizice, respectiv directorul general al Petrotel Lukoil Ploiești, Andrey Bogdanov, directori generali adjuncți din cadrul societății de la Ploiești — Alexey Voinstev, Olga Kuzina, Dan Dănulescu, un membru al Consiliului de Administrație al Petrotel Lukoil, Andrei Rață, și contabilul șef Dorel Duțu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii