Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emoţionant Ultimul interviu al lui Amy Winehouse (video)

ro

28 Jul, 2011 00:08 2116 Marime text

amy_winehouse_1_99555500.jpg"Sunt destul de timidă", îi spunea Amy Winehouse jurnalistului Neil McCormick, în luna martie. Acesta a fost de altfel şi ultimul interviu acordat de interpretă.

"În luna martie a acestui an, am realizat ceea ce urma să devină ultimul interviu cu Amy Winehouse. Nu am vorbit despre droguri, dezintoxicare sau despre eşecurile ei în dragoste, ori despre turneele şi înregistrările anulate. Nu era despre problemele sale mult mediatizate. Era despre muzica, jazz, despre lucrurile care o motivau cu adevărat, despre ceea ce a făcut-o să devină o mare cântăreaţă", scrie jurnalistul de la Telegraph.co.uk.

Interviul s-a desfăşurat în studioul de înregistrări unde Amy se afla alături de Tony Bennett: "A fost o experienţă magică să văd aceste două mari talente cântând împreună". A fost cu adevărat un moment pe care jurnalistul nu îl va uita niciodată. Cei doi înregistrau piesa "Body And Soul".


McCormick spune că interpreta arăta mai sănătoasă şi mai strălucitoare ca niciodată. Era emoţionată de întâlnirea cu legendarul Tony Bennett: "Este atât de bine să fiu în studio cu Tony. Este singurul motiv pentru care mă aflu aici". "Am crescut cu înregistrările tale. M-ai învăţat cum să cânt", spunea Amy emoţionată.

După mai multe înregistrări, Amy i-a spus jurnalistului că ea este propriul ei critic: "Dacă nu iese aşa cum vreau eu să cânt, atunci nu o să fiu fericită".


Interpreta vorbea atunci şi de emoţiile ei înainte de a intra pe scenă şi că, dincolo de talentul înnăscut, este foarte timidă: "E ca atunci când eşti îndrăgostit: nu poţi mânca, eşti agitat. Aşa se întâmplă şi la concerte. În momentul în care intri pe scenă, totul e ok. Momentul în care începi să cânţi".

Cântăreaţa britanică, a cărei carieră meteorică a fost subminată de numeroase probleme cauzate de dependenţa de alcool şi droguri, a fost găsită moartă sâmbătă după-amiază, în apartamentul ei din nordul Londrei.

Sursa: Realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii