Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elisabeta Lipă, vizată pentru postul de ministru al Tineretului şi Sportului

ro

13 Nov, 2015 19:17 2619 Marime text
Fosta canotoare Elisabeta Lipă se află printre numele vehiculate pentru a ocupa postul de ministru al Tineretului şi Sportului, în Guvernul condus de premierul desemnat Dacian Cioloş. Dezvăluirea a fost făcută astăzi de secretarul general al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Ioan Dobrescu.

Oficialul COSR a afirmat că există posibilitatea şi ca fostul ministru din cabinetul Victor Ponta, Gabriela Szabo, să rămână la şefia sportului românesc: "Nu numai pentru că doamna Lipă este vicepreşedinte al COSR, dar este un om de sport, capabil, care a demonstrat asta. Am mai auzit şi varianta ca doamna Gabriela Szabo să rămână în fruntea sportului dintr-o anume poziţie. Suntem într-o zonă a speculaţiilor, dar dacă tot se vorbeşte de tehnocraţi în aceste zile, ar fi bine ca sportul românesc să fie condus de un om de sport, tocmai pentru că trecem printr-o perioadă dificilă. Asta e părerea mea, sportul ar trebui să fie condus de un om de sport".
 
Multiplă campioană olimpică la canotaj (5 medalii de aur), Elisabeta Lipă ocupă în acest moment funcţiile de preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo, preşedinte al Federaţiei Române de Canotaj şi vicepreşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Ea este, din 2004, chestor de poliţie în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii