Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eliberare condiționată din detenție pentru Gheorghe Nețoiu

ro

23 Dec, 2015 18:44 1434 Marime text
 
Gheorghe Nețoiu va fi eliberat condiționat din detenție, asta după ce el a fost condamnat în dosarul transferurilor din fotbal.
 
Decizia pronunțată astăzi de judecătorii de la Tribunalul Mehedinți este definitivă.
 
Cosform informațiilor oferite de portalul instanțelor de judecată, Tribunalul Mehedinți a admis contestația formulată de Nețoiu împotriva sentinței Judecătoriei Drobeta Turnu Severin care, la data de 27 noiembrie, a respins ca nefondată propunerea de liberare condiționată a condamnatului. În acest fel, magistrații au desființat sentința atacată și, rejudecând, au dispus liberarea condiționată a lui Gheorghe Nețoiu din executarea pedepsei de 3 ani și 4 luni închisoare, hotărârea fiind definitivă.
 
Vă reamintim, că pe 4 martie anul trecut, judecătorii Curții de Apel București au dat condamnări cu executare definitive în dosarul Transferurilor din fotbal.
 
În același dosar au apărut și alte nume mari care au primit condamnări usturătoare. Printre aceștia se numără George Copos, fostul acționar majoritar al FC Rapid, Mihai Stoica, managerul general al FC Steaua, Cristian Borcea, fost acționar al FC Dinamo, Ioan Becali și Victor Becali. 



Sursa foto: dcnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii