Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:52 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevi intoxicaţi cu clor la şcoala din Tâncăbeşti, Ilfov

ro

18 Feb, 2015 10:51 1339 Marime text
15 elevi de la Şcoala Generală din Tâncăbeşti, judeţul Ilfov au fost preluaţi de mai multe ambulanţe şi de un elicopter SMURD, după ce s-ar fi intoxicat cu vapori de clor, substanţă cu care au fost spălaţi pereţii şcolii, în urma incidentului toţi elevii din unitate fiind evacuaţi. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov, 15 copii de la şcoala din Tâncăbeşti au acuzat stări de rău, cel mai probabil aceştia intoxicându-se cu vapori de clor, după ce angajaţii şcolii au folosit această substanţă pentru a spăla pereţii claselor. Reprezentantul ISU Bucureşti Adrian Marin a precizat că la faţa locului au ajuns un elicopter SMURD, trei ambulanţe şi o autospecială pentru victime multiple. 

Conform sursei citate, o parte dintre copii au fost deja preluaţi de ambulanţe şi sunt transportaţi la spitalele Elias şi Grigore Alexandrescu. Ceilalţi primesc primul ajutor la faţa locului, urmând să fie transportaţi şi ei la spitale din Capitală, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti Daniel Vasile. 

Potrivit secretarului de stat în Ministerul de Interne, Raed Arafat, în şcoală se aflau 21 de copii, toţi fiind evacuaţi.

Sursa foto: stirileprotv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii