Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avea de gând să plece la Constanţa Elevă din Argeş, dispărută de acasă de o lună şi jumătate

ro

04 Apr, 2015 09:36 1759 Marime text
Părinţii unei eleve de 15 ani din judeţul Argeş nu mai ştiu nimic de fiica lor de o lună şi jumătate. Înainte să dispară, ea i-a trimis un mesaj tatălui său.

"Tati vezi că mai stau şi eu până la nouă afară. Sunt supărată. Promit că până la nouă sunt acasă, dar să nu mă suni că sunt supărată", i-a scris fata tatălui său, înainte să dispară de acasă, potrivit România TV.

Părinții spun că fata nu avea motive să plece de acasă, iar polițiștii au aflat că Luiza a stat o vreme la un tânăr de 22 de ani din Bucureşti, cunoscut pe internet. Acesta le-a spus că nu ştia ca fata e minoră şi că fugise de acasă, mai noteayă sura citată.

"Ce stim este ca ultima oara a fost văzută în Bucureşti pe 8 martie. Am înțeles de la anumite persoane care au luat legatura cu ea pe un site de socializare că avea de gând să plece la Constanța", a declarat tatăl fetei.

Profesorii sunt însă de părere că fata trece printr-o criză a vârstei, mai ales că a mai lipsit perioade lungi de la şcoală. Luiza a mai plecat de acasă şi anul trecut, pentru 9 zile. Atunci, a fost recunoscută de un trecător care a anunţat familia.

Sursă foto: romaniatv.net

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii