Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea spune că toate partidele se finanţează din bani negri

ro

19 Jun, 2015 11:09 2401 Marime text
Elena Udrea a declarat, în această dimineaţă, la ieşirea de la Secţia 2 Poliţie din capitală, unde trebuie să meargă fiind sub control judiciar, că toate partidele sunt finanţate din bani negri, iar această realitate trebuie să fie recunoscută de actuala clasă politică. Întrebată de jurnalişti dacă o surprinde reţinerea primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, sub acuzaţia de trafic de influenţă, Elena Udrea a răspuns: "Nu mă mir. Când am spus că toate partidele se finanţează din bani negri, toată lumea m-a acuzat pe mine. Dacă nu suntem pregătiţi să acceptăm nişte realităţi şi le ascundem sub preş, ne mirăm de fiecare dată când mai aflăm un astfel de lucru. Este o realitate pe care dacă actuala clasă politică nu o recunoaşte şi, cu ipocrizie încearcă să arate că se întâmplă în altă ogradă, nu vom ajunge la nici o soluţie".
Udrea a afirmat că partidele ar putea funcţiona şi fără bani negri, "dacă nu ar mai costa atât de mult campaniile electorale". Fostul preşedinte PMP a arătat că vina aparţine atât aleşilor, care împart pungi cu mâncare în campanii, cât şi alegătorilor, care acceptă aceste cadouri. Despre milionul de euro cheltuit în ultima perioadă, Elena Udrea a afirmat că a făcut nişte plăţi în avans, ştiind că va fi arestată. Potrivit acesteia, banii provin din vânzarea casei în care a locuit cu fostul soţ, Dorin Cocoş, precum şi a terenului aferent.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marius stamboli 20 Jun, 2015 08:03 Sa inteleg ca voi,politicienii,ii mituiti pe alegatori !?!?...mai draguta !?!?!?.Si faceti asta de mult timp,nu-i asa ?.Pe langa faptul ca-i ilegal si imoral.....mai este si porcesc.Dupa ce ii mituiati cu cate o ciocolata si o pereche de pantofi ieftini(doar te-am vazut la televizor,sa nu-mi spui ca nu-i asa) va puneati vartos pe furat.Ti-ai insusit(oare de unde ???,ca nu stiu) acea tehnica fotografica de"focalizare selectiva" care spune : "localizeaza o anumita zona dintr-o fotografie si atunci privitorii nu mai vad restul".De ce nu ne spui limpede : "am practicat mita electorala si rau am facut ; hei !!!! ,voi ceilalti,sa nu faceti ca mine".Oricum,aceasta declaratie grava(si proasta in acelasi timp) va provoca reactii spumoase in presa occidentala.
  • marius stamboli 19 Jun, 2015 14:35 E ceva ce Curtea de Justitie a UE nu cunoaste.Ia trimiteti acest articol acolo si o sa vedeti ce taraboi va iesi.