Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea, se ia de şefa DNA “Interesant este că dosarul Gala Bute s-a redeschis când a venit Koveşi la DNA”

ro

30 Mar, 2015 17:35 2315 Marime text
Echipa de comunicare a Eleeni Udrea a posta un nou mesaj pe pagina unei reţele de socializare. Deputatul face un nou atac la adresa şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi. Aceasta ssuţine că dosarul gala Bute s-a redeschis abia la venirea acesteia în fruntea DNA.
“Oglindă, oglinjoară, cine este mai celebru-n ţară: evenimentul sportiv Gala Bute sau dosarul Gala Bute? Cum a ajuns Udrea să fie singurul funcţionar acuzat de consilierii lui Koveşi pentru organizarea unui eveniment sportiv.

Toată ţara a auzit de dosarul Gala Bute, dar nimeni nu se întreabă cum s-a ajuns ca ancheta să se concentreze pe orice altceva decât evneimentul sportiv în sine. Vă prezentăm pe scurt cum consilierii lui Koveşi au luat brand-ul Bute şi l-au transformat în titlu de dosar pentru a face lucrurile mai interesante.

Gala Bute este dosarul în care Elena Udrea a fost de la început „ţintă”. Interesant este că dosarul s-a redeschis când a venit Koveşi la DNA, în fază iniţială susţinându-se că Udrea nu are nicio implicare”, se arată în mesajul postat azi pe pagina de Facebook.
 
Echipa de comunicare mai notează că, în dosar au fost audiaţi mai mulţi angajaţi ai MDRT iar aceştia au declarat că Elena Udrea nu le-ar fi cerut bani. “Ţineţi cont că în această speţă nu mai există niciun acuzat din partea MDRT. Practic, Udrea este singurul funcţionar vinovat, deşi nu a semnat absolut nimic.”

“E important să nu facem istorie contrafactuală – Elena Udrea spune şi acum că a fost un eveniment de excepţie, benefic atât pentru sportul românesc, cât şi pentru promovarea turismului românesc.

Nu este treaba procurorilor să analizeze dacă trebuia sau nu făcut. Dacă a fost ceva ilegal, ar trebui să ştim ce şi cine a săvârşit ilegalitatea şi să răspundă cei care au încălcat lege. Cum să acuzi un ministru că nişte proceduri stabilite de specialişti din minister sunt ilegale? Era treaba lor să-i spună ministrului ce este legal şi ce nu, cum trebuie făcut ca legea să fie respectată!!!

Evident, ţinta fiind Elena Udrea, au arestat-o, iar restul nu contează.”, se maia rată în mesajul postat azi pe pagina de Facebook a deputatului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii