Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Striblea Elena Udrea, Marian Vanghelie și Radu Mazăre, sfârșitul unor frumoase prietenii

ro

19 Mar, 2015 18:46 1917 Marime text

Jurnalistul Cătălin Striblea atarge atenția asupra unor evenimente trecute ce îi are în prim-plan pe Marian Vanghelie, Radu Mazăre și Elena Udrea. Acesta povestește, pe blogul său, despre relația strânsă pe care cei trei o aveau în anul 2011, chiar dacă, teoretic, aveau culori politice diferite.

”Ca să înțelegi mai bine prezentul trebuie să te uiți din când în când în trecut. În cazul nostrul, trecutul un pic mai apropiat. Prin 2011, când era plesneala mai mare între USL și Traian Băsescu, o știre neînțeleasă se difuza la televizor. Neînțeleasă de mine, care mă uitam și nu pricepeam neam cum au ajuns Udrea și Vanghelie să joace baschet împreună. Și de ce Elena Udrea, care avea un buget uriaș pe mână, voia să investească în parteneriate cu Vanghelie și Oprea. Cei doi din urmă și doamna cu un animal-print uriaș anunțau cel mai mare cartier de locuințe din România. O cooperare public-privat care ajungea la 240 de milioane de euro. Și de care nu ați mai auzit nimic între timp.

Așa, ca fapt divers, era perioada în care Geoană era din nou zburat din partid că nu respecta consemnul. Ceva mai la est, Radu Mazăre nu avea nicio treabă cu partidul. El era în propria republică de unde îl anunța pe Ponta că poate își ia o vacanță. În rest, participa la evenimente cu Udrea și căutau o colaborare pentru salvarea Cazinoului. De care nu ați mai auzit nimic. Ajunsă la Constanța, într-o revoltă a organizației locale, doamna Udrea avea să audă de la colegi că e cam blat cu Radu Mazăre și că ar fi bine să înceteze. Ea le-a răspuns scurt că nimeni nu o poate acuza pe ea și pe Președinte că pactizează cu infractorii.”, scrie realizatorul emisiunii “Ultimul cuvânt” de pe B1 Tv pe stribleablog.ro.

Politicienii vorbesc despre un blat și despre o o protecție pe  care Mazăre și Vanghelie au primit-o de la Udrea: “Nu știu ce a primit ea în schimb, dar zicerea mă pune pe gânduri. Căci altfel cum a stat neprins Mazăre, un tip vocal la adresa lui Băsescu, vreme de 10 ani? În rest, pentru viitor, m-aș uita să văd cine mai este prin fotografie.”

Sursa foto: jurnalul.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii