Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:37 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea, în arest, la Festivalul Oamenilor de Zăpadă

ro

14 Feb, 2015 21:02 1288 Marime text
O cină romantică de Valentine's Day, o galerie de mină, o mireasă cu alai, cupidoni, urşi, dar şi Elena Udrea în arest, toate din zăpadă, au fost construite, azi, de turiştii aflaţi în staţiunea montană Straja, unde are loc Festivalul Oamenilor de Zăpadă, transmite Mediafax.
 
Turiştii care îşi petrec sfârşitul de săptămână în staţiunea montană Straja, din Valea Jiului, judeţul Hunedoara, au putut participa la un concurs al formelor din zăpadă.
 
Un bărbat din Ineu, judeţul Arad, a construit, împreună cu un prieten, un om de zăpadă în faţa cabanei unde este cazat. El i-a pus o perucă blondă şi o haină de blană, cătuşe şi a parcat o dubă în apropiere. Apoi, în faţa figurinei din zăpadă a pus o ramă de fereastră cu gratii.
 
”V-o prezentăm pe Elena Udrea care tocmai a coborât din dubă. Are cătuşe la mâini şi în premieră vă arată cadoul primit de la Bica, o altfel de poşetă, cu lanţuri în interior şi exterior. Pe cap are o pălărie în vogă cu pene de... Cocoş. Şi aici în faţa are pachetul primit în arest şi în el am găsit în pâine ascuns un telefon mobil “, a spus Michi Puf din Ineu.
 
Sursa: mediafax.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii