Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:36 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea critică clasa politică din România

ro

21 Aug, 2015 18:47 1751 Marime text
Elena Udrea, a postat, astăzi, un nou mesaj pe Facebook, în care critică actuala clasă politică din România.
 
”Toate opiniile și acțiunile publice de astăzi sunt de fapt justificate de partizanat politic ori interes personal. Ai noștri sunt mai buni decât ai lor. Ce prostie! Realitatea ne arata că, din perspectiva doctrinară ori a ipocriziei politice, toți sunt o apă și un pământ. Actualii politicieni și partidele lor s-au combinat fiecare cu fiecare pentru a ajunge la putere, fiind prin rotație parteneri sau adversari, de nu mai știi cine cu cine este aliat ori în opoziție. Și toți se scaldă în penibil acuzându-i pe ceilalți de concubinaj cu foștii lor parteneri de fapt. Toate acestea sub marota interesului național. Iar cetățenii, este adevărat, din ce în ce mai puțini, intră în jocul politic punând patimă și fiind gata de susținere oarbă față de unii ori alții și, împotriva evidențelor”, notează Elena Udrea.
 
”Față de susținătorii dreptei politice românești, deși îmi vine să râd când mă gândesc că avem fandoseala să zicem că ar exista în mod real așa ceva, mi se pare potrivit un citat din Țuțea: «Inteligența, oricât de mare, nu este suficientă pentru a te curăța de prejudecăți. Cu cât inteligența este mai mare, cu atât prejudecata este mai voinică, fiindcă ai apărat s-o justifici.»”, mai precizează fostul lider PMP.

”Pentru cei care vor fi sărit deja să mă critice zicând că și eu sunt tot de acolo, din clasa politică, le răspund franc: da, dar numai boul este consecvent în prostie”, a scris pe Facebook Udrea.

Sursa foto: fanatik.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii