Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ele vor sa fie Miss Diaspora

ro

11 Aug, 2010 14:43 10322 Marime text
miss_diaspora.jpg{mospagebreak} galusca_elizabeta_cristina.jpg 

Nume: GĂLUŞCĂ ELIZABETA CRISTINA

Data/Locul Naşterii: 15 aprilie 1988, Melbourne

Domiciliu: Melbourne, AUSTRALIA  

Ocupaţie: Studentă, Antrenoare de tenis

Pasiuni: Îi place sa joace şi să-i ajute pe alţii să se bucure jucând tenis, să gătescă, să citească.

Tatal ei a emigrat in Australia atunci când avea 21 ani. Dupa câţiva ani s-a intors în Romania unde a cunoscut-o pe mama ei. S-a intors în Australia şi după câţiva ani a revenit în Romania pentru a se căsători cu femeia pe care o iubea. Punctul culminant al povestii lor a fost nasterea ei. Elizabeta s-a născut la Melbourne iar in prezent este studentă. Timp de 8 ani s-a lăudat tuturor că parinţii o să-i facă un partener de joaca. În sfârsit, dupa atâtea laude a apărut si partenerul ... de ceartă.

Ii place să joace şi sa îi ajute pe alţii să se bucure jucând tenis, să gătească şi să citească. Este antrenoare de tenis.

{mospagebreak}

 

alisa_nicole.jpg

Nume: COCIUBA BUGARIU FILIP ALISA NICOLE

Data/Locul Naşterii: 6 octombrie 1993, St. Veit, Austria

Domiciliu: Graz, AUSTRIA

Ocupaţie: elevă

Pasiuni: Dansul, muzica

S-a născut la St. Veit in Austria. Locuieşte cu familia la Graz, dar în vacanţe vine în Romania. Are o soră pe care o cheamă Andrea si are 19 ani. Amândoua sunt născute in Austria. Au caractere diferite,

Alisa fiind mai liniştită. Îi place ă ia realitatea mai în serios, sora ei fiind mai rebelă. Alisa a făcut balet până la vârsta de 14 ani, sora ei a făcut judo şi karate.

Alisa este eleva la o şcoală cu profil economic. A terminat clasa a XI-a cu rezultate foarte bune de care părinţii ei sunt foarte mulţumiţi. Îşi doreşte să devină manager. Vorbeşte germana, engleza şi italiana. Ii place dansul. Ştie despre România că este o ţară cu oameni primitori.

Mama ei lucrează la un azil de bătrâni, iar tatăl ei la o firmă unde se montează aer condiţionat.

{mospagebreak} 

spita_laura.jpg

Nume: SPITA LAURA

Data/Locul Naşterii: 10 iunie 1988, Iasi

Domiciliu: Anvers, BELGIA

Ocupaţie: studentă

Pasiuni: limbi straine, inot, tenis, ski

S-a nascut la Iasi. Acum locuieste cu familia ei in Belgia. Parintii sunt ingineri, fratele ei a terminat inginerie aerospatial la academia militara din Bruxelles si in prezent lucreaza ca ofiter inginer. Laura si fratele ei au studiat in Belgia, dar in casa au pastrat traditiile si limba romana pe care le-au aprofundat in vacantele petrecute in Romania. A terminat facultatea de drept si acum urmeaza un master in drept fiscal si drept economic. Ii plac limbile straine, inotul, tenisul si ski-ul.

Ar vrea sa lucreze la Uniunea Europeana, pentru ca este foarte important pentru ea ca lumea intreaga sa fie unita. Considera ca Uniunea Europeana este deja un bun inceput.

{mospagebreak}

popescu_roxana.jpg

Nume: POPESCU ROXANA

Data/Locul Naşterii: 11 iulie 1992, Tg. Jiu

Domiciliu: Montreal, CANADA

Ocupaţie: eleva

Pasiuni: Teatru, poezie, moda, cumparaturi, calatorii, lectura, politica, jurnalism

In urma cu cativa ani, parintii ei au decis sa depuna actele pentru Canada. Au urmat cateva luni de emotii, acte si pregatiri. Au ajuns dupa doi ani la Montreal. Familia ei este foarte multumita de realizarile pe care le au in Canada. Ii plac: teatrul, dansul, modeling-ul si poezia. Vorbeste franceza, engleza si spaniola. A calatorit in Mexic si Cuba.

Doreste sa urmeze relatii internationale sau stiinte politice.

{mospagebreak} 

 

campean_alina_florina.jpg

Nume: CAMPEAN ALINA FLORINA

Data/Locul Naşterii: 19 ianuarie 1992, Sebes

Domiciliu: Bad Homburg, Germania

Ocupaţie: eleva, se va inscrie la Facultatea de Management

Pasiuni: Muzică, modă

Este nascuta la Sebes. Acum locuieste cu mama in Germania. Are un frate mai mic care locuieste cu bunicii. A terminat scoala generala in Alba Iulia iar anul acesta se va inscrie la Facultatea de Management in Germania. Vorbeste spaniola si germana. Ii plac muzica, dansul si shopping-ul.

Aş vrea ca după terminarea facultăţii să preiau afacerea mamei mele şi să o dezvolt în România.

 

{mospagebreak}

mueller_anna_maria.jpg

Nume: MUELLER ANNA-MARIA

Data/Locul Naşterii: 9 SEPTEMBRIE 1993, Sibiu

Domiciliu: Bad Aibling, GERMANIA

Ocupaţie: eleva

Pasiuni: Dansul, muzica, sportul

Este nascuta la Sibiu. De la varsta de 3 luni a plecat cu parintii in Germania. Familia din partea tatalui era deja acolo. Mama fiind romanca au fost necesare mai multe formalitati. Mai are un frate si o sora. Isi doreste sa devina notar sau avocat. Vorbeste engleza si germana. Asteapta cu nerabdare vacanta, ca sa vina in Romania. Isi doreste sa viziteze litoralul romanesc si sa castige concursul de miss.

 

{mospagebreak} 

 

Nume: DOBOŞ ALINA

Data/Locul Naşterii: 4 august 1989, Roman

Domiciliu: Dublin, IRLANDA

Ocupaţie: model

Pasiuni: Modelling, muzica, dans, tenis, inot

S-a născut la Roman, în judetul Neamţ. Acum locuieşte cu familia ei la Dublin. Tatăl ei lucreaza în costrucţii, are o mica firmă, mama lucreaza într-un pub, fratele ei este la liceu şi în timpul liber joacă fotbal. Alina a lucrat ca model pentru o agenţie din Dublin. A fost la o scoala de modeling iar acum mai păstrază legătura cu ei pentru unele prezentări. Joaca tenis, înoată, aleargă, se distreaza. Vorbeşte engleza, italiana, spaniola. A călătorit prin

Italia, Israel, Franta, Spania, Anglia, Irlanda de Nord. Este o leoaică rea, căreia îi place sa fie mereu în faţă, îi plac provocările şi competiţiile, muzica, dansul. Ar dori să lucreze în televiziune.

{mospagebreak}

leana_geanina_carmen.jpg

Nume: LEANA GEANINA CARMEN

Data/Locul Naşterii: 17 iunie 1989, Corabia, jud. Olt

Domiciliu: Catania, ITALIA

Ocupaţie: Studenta Facultatea de Drept si Scoala Postliceala Sanitara

Pasiuni: Muzica, dans, sport şi teatru

M-am născut şi am copilărit intr-un oraş pe cât de mic, pe atât de frumos, Corabia. Fiind în zodia gemenilor sunt extrem de ambiţioasă şi întotdeauna realizez tot ceea ce îmi propun, familia având un rol important în susţinerea ţelurilor mele. Perioada liceului mi-a fost înfrumuseţată de formarea unei trupe pop-dance ZAZZA împreuna cu cel mai bun prieten al meu. Ţin foarte mult la acest proiect, deoarece este ceea ce îmi place cel mai mult în viaţă şi a fost o dorinţă pe care am avut-o încă de mică. Am început să cunoaştem ţara, cântând la numeroase evenimente şi astfel bucurându-mă de aprecierea celor din jur. Ambitioasă cum sunt, odată cu mutarea părinţilor în Italia, unde şi-au deschis o afacere si sunt foarte fericiţi, am hotărât să vin şi eu şi să încerc să mă realizez aici.

A mai călătorit in Ungaria, Cehia, Austria şi Germania.

{mospagebreak}

radu_andreea_stefana.jpg

Nume: RADU ANDREEA STEFANA

Data/Locul Naşterii: 25 iulie 1993, Piatra Neamt

Domiciliu: Carrara, ITALIA

Ocupaţie: eleva, anul III de liceu

Pasiuni: Modeling, cinema

S-a născut în Piatra Neamţ. Acum locuieste în Carrara cu sora ei mai mica şi cu mama. Este elevă la liceul stiintific cu profil tehnologic şi ar dori să devină inginer naval. In timpul liber colaboreaza cu o agenţie de modă. Modelingul este una din pasiunile ei pe langă teatru şi voluntariat. A participat la strângerea de ajutoare pentru sinistratii ultimelor inundatii din Romania, împreună cu Asociatia Daciada din Carrara.

Este îndrăgostită de locurile ei natale, de Muntii Neamtului. Se intoarce de fiecare data cu mare placere in Romania. Reprezinta regiunea Toscana din Italia.

  {mospagebreak}

raducanu_tatiana_nicoleta.jpg

Nume: RĂDUCANU TATIANA NICOLETA

Data/Locul Naşterii: 2 aprilie 1989, Bucuresti

Domiciliu: Trento, ITALIA

Ocupaţie: Studenta

Pasiuni: Moda, fotografia, shoopingul si dansul oriental, lectura (filosofia)

S-a născut la Bucuresti, acum locuieste la Trento de şapte ani şi este studenta la Milano. Deşi nu i-a lipsit nimic din punct de vedere material, a simtit ca o parte din

ea a ramas in Romania. A câştigat un concurs de miss in Italia si a realizat un catalog de modă pentru un stilist italian. Işi doreşte de multa vreme să participe la Miss Diaspora şi să îmbrace la o prezentare de modă o rochie semnată

Cătălin Botezatu. Vorbeste italiana, engleza, franceza. A călătorit în Franta. Alte pasiuni - fotografia, shopping-ul si dansul oriental.

{mospagebreak} 

hisic_alexandra.jpg

Nume: HISIC ALEXANDRA

Data/Locul Naşterii: 25 februarie 1989, Bucuresti

Domiciliu: Londra, MAREA BRITANIE

Ocupaţie: Studenta Thames valley University: Acting for Stage and Media

Pasiuni: Lectura, dansul, muzica, cinematografia

S-a născut la Bucuresti, dar acum locuieste la Londra si este studenta la teatru şi film la Thames Valley University. Vorbeste engleza şi germana. A călătorit in Grecia, Bulgaria, Marea Britanie.

Are ca hobby-uri lectura, dansul, muzica şi cinematografia. Isi doreste la participe la cât mai multe proiecte de teatru, film si media. Isi doreste să joace intr-un film de epocă.

 

{mospagebreak} 

el_abassi_samar_madalina.jpg

Nume: EL ABASSI SAMAR MADALINA

Data/Locul Naşterii: 23 iunie 1989, Iasi

Domiciliu: PALESTINA - Fasia Gaza

Ocupaţie: studenta Facultatea de Medicina

Pasiuni: Dans, pictura

Tatal ei este din Palestina, iar mama din Arad - Romania. S-au cunoscut in iarna anului 1983, la Bacau. Madalina s-a nascut la Iasi, iar acum este studenta la mediciana generala.

Doreste sa-si intemeieze o familie si sa devina un mare chirurg . Este pasionata de dans si de pictura. Vorbeste fluent engleza.

 

{mospagebreak}

 

botnaru_irina.jpg

Nume: BOTNARU IRINA

Data/Locul Naşterii: 8 ianuarie 1988, Republica Moldova

Domiciliu: Lagos, PORTUGALIA

Ocupaţie: Studenta. Urmeaza un master in Economia Inovatiei si Antreprenoriat

Pasiuni: Dansul, make-up, estetica, sportul şi călătoriile

Locuieşte cu parintii in Portugalia. Tatăl este profesor de teatru, iar mama este medic. Are o sora mai mică care a participat şi ea la Miss Diaspora. Ea a încurajat-o să se prezinte la preselectie. A terminat şcoala medie - profil economic şi facultatea de management. Acum termină masteratul în Inovatie şi

Antreprenoriat. In timpul liber face traduceri din română, rusă şi ucraineană în limba portugheza.

Ii plac dansurile sportive si actoria. Calităţi: capacitate de planificare, negociere si spirit antreprenorial, simt al responsabilitatii, gandire pozitiva, organizare, dinamism, usurinta de comunicare, mare capacitate de munca şi initiativa. A călătorit in Spania, Germania, Luxemburg.

{mospagebreak} 

mantea_marcela_maria.jpg

Nume: MANTEA MARCELA MARIA

Data/Locul Naşterii: 4 ianuarie 1992, Corabia, jud. Olt

Domiciliu: Albufeira, PORTUGALIA

Ocupaţie: Eleva, in clasa a XI-a

Pasiuni: Desenul. Ii place sa scrie povesti de dragoste

S-a născut Corabia. Acum locuieşte in Portugalia cu părinţii şi cu fratele ei. Fiind singura fată, a fost foarte răsfăţată de de tatăl ei. Primea tot ce îsi dorea. Plecarea în Portugalia a produs o schimbare

totalaîin viata ei: alt mod de viaţă, alti prieteni, şcoala nouă, alt fel de învăţamânt. In prima zi de scoala s-a rătăcit, până a ajuns în clasă. Acumeste eleva in clasa a XI. Este înca rasfăţata familiei si si se

ofera ce vrea. Ii place pictura iar in timpul liber îi place să scrie poveşti de dragoste. A făcut cursuri de dans şi balet. Vorbeste portugheza, spaniolă, engleza. Ii place să meargă la cumpăraturi, să fie elegantă şi politicoasă si respecta pe toata luma. A călătorit in Spania. Isi doreste sa mearga în SUA si să devina asistentă medicală. Este o persoana sociabilă, ajuta intotdeauna cu ce poate, este tot timpul pregatita pentru orice.

{mospagebreak} 

botnaru_diana.jpg

Nume: BOTNARU DIANA

Data/Locul Naşterii: 22 martie 1989, Republica Moldova

Domiciliu: Chisinau, REP. MOLDOVA

Ocupaţie: Redactor, reporter Muzical TV Moldova

Pasiuni: Muzica, dans, actorie, jurnalism, lectura, sportul

S-a născut dintr-o frumoasă poveste de dragoste dintre părinţii ei. Sora şi fratele mai mare i-au fost mereu exemplu, tatăl i-a fost protectorul iar mama pedagog în casa şi de profesie.

De la vârsta de 16 ani şi-a început activitatea de jurnalista la radio si apoi în televiziune, dar mereu şi-a dorit să faca muzica şi teatru, însă Facultatea de Relaţii Internaţionale absolvită a fost o mare realizare a vieţii ei Vorbeste rusă, franceză, italiană.

 

 

{mospagebreak}  

puia_mariana.jpg

Nume: PUIA MARIANA

Data/Locul Naşterii: 17 aprilie 1991, Pancevo

Domiciliu: Uzdin, SERBIA

Ocupaţie: Studenta

Pasiuni: Desenul

S-a nascut la Pancevo. Acum locuieste la Uzdin într-o familie de 7 membrii, într-un mediu rural. Părinţii ei se ocupă cu agricultură, are o soră geamănă si două mai mici. A terminat şcoala generală la

Uzdin, apoi a urmat cursurile liceului tehnic din Pancevo. Acum este studentă şi îşi doreste să devina inginer. Ii plac teatrul, muzica, dansul popular şi poezia. Activează în cadrul căminului cultural Doina din Uzdin, ca membră a formaţiei de dans popular, a grupului coral, muzica usora si solista vocală de muzica populară. Este foarte comunicativă şi prietenoasă. Este membră a unei organizaţii non guvernamentale din Uzdin, care se ocupa cu restaurarea monumentelor istorice. Alt domeniu de activitate al organizatiei este ecologia si pastrarea mediului.Traind timpuri de război in copilărie, lupta pentru ca toti copiii sa trăiscă fericiti pe aceasta planeta.

{mospagebreak}  

baeram_denisse.jpg

Nume: BAERAM DENISSE

Data/Locul Naşterii: 27 august 1989, Iasi

Domiciliu: Barcelona, SPANIA

Ocupaţie: Practicanta intr-un birou de administratie

Pasiuni: Psihologia, mitologia, sporturi extreme, gimnastică aerobică

S-a născut la Iasi. Şi-a urmat dorinţa de a-şi testa limitele şi aptitudinile şi a plecat în Spania. Este studentă la Barcelona. Vorbeste engleza şi spaniola. Işi doreşte să ajunga în fruntea unei companii ale cărei decizii influentează soarta lumii.

 

 

 

{mospagebreak}  

 

raduinea_georgiana.jpg

Nume: RADUINEA GEORGIANA

Data/Locul Naşterii: 12 mai 1988, Turnu Magurele

Domiciliu: Madrid, SPANIA

Ocupaţie: studenta

Pasiuni: Sportul, calatoriile, fotografia

S-a născut la Turnu Magurele şi acum locuieşte la Coslada - Madrid. Studiază un master în relaţii publi ce. Ocazional lucrează ca fotomodel. Şi-a dorit să vina la Miss Diaspora pentru ca să poată dovedi calitatile fetelor din Romania care trăiesc in Spania. Este voluntară la Crucea Rosie Spaniola şi în plus a încheiat un contract prin care îşi donează timpul liber pentru a ajuta persoanele de vârsta a treia.

 

{mospagebreak}  

 

 

leta_raluca.jpg

Nume: LEŢA RALUCA

Data/Locul Naşterii: 25 octombrie 1988, Bucuresti

Domiciliu: Getafe, SPANIA

Ocupaţie: Studenta drept

Pasiuni: Cititul, dansul, călătoriile şi shopping-ul

S-a născut la Bucureşti şi acum locuieşte la Getafe. A sosit în Spania pentru a se alătura familiei ei şi a-şi termina studiile universitare, dornică să-si petreacă o vacanţă de neuitat la

fratele ei şi a ramas aici. Este studentă la Facultatea de Drept si fosta sportivă de elită (fosta componenta a echipei de baschet Olimpia Bucuresti).

Vorbeste 4 limbi străine: spaniola, franceza, ebraica, engleza. A călătorit in Spania, Italia, Bulgaria, Turcia, Cipru, Andorra. Doreşte sa ajunga o avocată de succes.

 {mospagebreak}  

borcoman_oana.jpg

Nume: BORCOMAN OANA

Data/Locul Naşterii: 8 februarie 1989, Sibiu

Domiciliu: Houston, SUA

Ocupaţie: Studenta University of Houston, Hilton College of Hotel and Restaurant Management

Pasiuni: Muzică, dans şi sport

S-a născut la Sibiu, cand părintii ei erau în ultimul an de facultate, iar acum este studentă la Universitatea din Houston. Desi trăieşte cu familia în Texas, ea şi fratele ei şi-au petrecut

vacanţele, vara, cu bunicii la Sibiu. In decembrie, Oana va absolvi facultatea din Houston, obtinand o diplomă în business cu specializare în industria turismului. Doreşte să devină

manager la un spa sau la un hotel. In timpul studenţiei, Oana a fost aleasă ca director adjunct pentru organizarea evenimentului anual al scolii, o petrecere de lux pentru societatea selectă a Houston-ului, în care studenţii demonstrează ce au învăţat în timpul şcolii.

{mospagebreak} 

cioran_teodora.jpg

Nume: CIORAN TEODORA

Data/Locul Naşterii: 16 martie 1994, Stockholm, Suedia

Domiciliu: Stockholm, SUEDIA

Ocupaţie: Eleva, clasa a X-a

Pasiuni: Călătoriile, shoppingul, pictura şi photoshooturile

S-a născut la Stockholm in 1994, luna martie, deci este un „peste" sensibil, delicat dar foarte ambitios si de obiciei obtine tot ceea ce îşi doreşte. Părinţii ei sunt de naţionalitate română. Tatăl, Dorin a venit în Suedia în anul 1982, iar mama Jeni l-a urmat in anul 1993. Părinti ei au avut o afacere gen Fast Food pana acum cativa ani, iar acum

tatăl ei lucreaza ca administrator la firma unui prieten finlandez. Ii place sa asculte orice gen de muzica, chiar si atunci cand invata. Pasiunile ei sunt călătoriile, pictura, shoppingul şi nu in ultimul rând, modelingul. A prezentat colectiile unor mărci suedeze, a filmat în cateva reclame şi filme (roluri mici). Vorbeste suedeza, engleza şi un pic spaniola. A călătorit în Spania, Grecia, Anglia si Cipru. De câţiva ani urmăreste concursul „Miss Diaspora" şi mereu si-a dorit să participe, dar nu a avut vârsta necesară. Acum că indeplineşte condiţiile poate în sfârşit să-şi îndeplinească visul.

{mospagebreak} 

 

 

imre_selin.jpg

Nume: IMRE SELIN

Data/Locul Naşterii: 27 octombrie 1989, Turcia

Domiciliu: Ankara, TURCIA

Ocupaţie: studenta anul 3 la facultatea de limba di literatura italiana

Pasiuni: Moda, design, cinema, filme, muzica

S-a născut la Ankara din mamă romancă şi tată turc. Mama ei s-a născut la Mangalia, a terminat facultatea la Bucureşti şi prin căsătorie a ajuns la Ankara. Selin a terminat colegiul de limba engleza şi acum este studentă la facultatea de limba şi literatura italiana. Vorbeste

engleza, turca si italiană. Doreşte să devină profesoară de limba italiana, limba care i se pare cea mai apropiata de limba română.

 

{mospagebreak}  

 

sarbu_lorena.jpg

Nume: SÂRBU LORENA

Data/Locul Naşterii: 8 APRILIE 1993, Horbova, regiunea Cernauti

Domiciliu: Cernăuţi, UCRAINA

Ocupaţie: Eleva

Pasiuni: Muzica

S-a născut la Cernăuţi, într-o zonă încarcată de istorie. Familia ei este foarte cunoscută în Raionul Herta, acolo unde locuieşte. Bunicii şi-au consacrat întreaga viaţă pedagogiei şi artei. Mama ei este pedagog iar tatăl este jurist. Are şi un frate mai mic.

Doreşte sa ajungă o mare cântareaţă de muzică uşoară. Deja este laureată a multor concursuri şi festivaluri din regiune. A câştigat recent premiul I la festivalul TV Start, Kiev. A călătorit in Turcia, Grecia, Republica Moldova, Spania, Austria. Vorbeste ucraineană, rusa şi putin - franceză şi engleză.

{mospagebreak} 

 

salahor_dana_maria.jpg

Nume: SALAHOR DANA MARIA

Data/Locul Naşterii: 13 august 1992, Satul Voloca, raionul Hliboca, regiunea Cernauti

Domiciliu: Cernăuţi, UCRAINA

Ocupaţie: studenta

Pasiuni: Muzica

S-a născut la Cernauţi. Parinţii ei şi-au consacrat viata frumosului - design vestimentar şi au fondat şi o întreprindere. Dana doreste să contribuie la evoluţia afacerii de familie. A

făcut déjŕ primul pas pentru că este studentă la Institutul de Artă şi design din Kiev. Cea mai mare pasiune a ei este cântecul. A câştigat multe concursuri regionale, nationale şi internaţionale. In repertoriul ei a inclus piese de compozitori români şi ucrainieni. Visează să devină vedeta cu un repertoriu bogat în şlagăre.

{mospagebreak} 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marta 12 Aug, 2010 19:03 forca marcy noi sentem lenga tine . te pup paaaaaaa