Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:26 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elastice pentru brăţări, susceptibile a fi contrafăcute, confiscate la Agigea

ro

27 Nov, 2014 10:38 4671 Marime text
4.680 de seturi elastice pentru confecţionat brăţări, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de 234.000 lei dacă ar fi originale au fost confiscate în Punctul de Trecere de Frontieră Constanţa Sud.

Controlul poliţiştilor de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, a avut loc ieri, în intervalul 11.00 – 16.00. Containerul fusese sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în Bucureşti.

Întreaga cantitate de marfă, care purta însemnele distinctive ale unei mărci cunoscute, a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.

Administratorul societăţii comerciale, un cetăţean chinez, în vârstă de 58 de ani, cu reşedinţa în Bucureşti, are acum dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”, potrivit purtătorului de cuvânt al Gărzii de Coastă, agent-şef adjunct de poliţie Marius Ovidiu Niculescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii