Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Efectul Angelina Jolie Femeile singure, atrase de barbati insurati

ro

04 Jan, 2011 17:58 1751 Marime text

Motivul pentru care femeile singure sunt mai atrase de barbatii casatoriti a fost descoperit de savanti.

Femeile singure sunt mai atrase de barbatii casatoriti, deoarece oamenii au tendinta sa se inspire din alegerile celorlalti atunci cand decid daca o persoana este atractiva sau nu, potrivit unui studiu citat de dailymail.co.uk. Din acest motiv, cele mai multe dintre femeile maritate se intreaba daca cea mai buna prietena a lor este atrasa de partenerul lor de viata. Potrivit oamenilor de stiinta, aceasta intrebare este justificata.

Potrivit MEDIAFAX, studii recente au relevat faptul ca, atunci cand oamenii decid daca o persoana este atragatoare sau neatragatoare, ei au tendinta de a se inspira din alegerile, preferintele si opiniile celorlalti. Din acest motiv, asa cum o stiu deja multe femei casatorite, un barbat casatorit este o partida mai buna decat un barbat celibatar.

Fenomenul ar putea explica motivul pentru care Angelina Jolie nu i-a putut rezista lui Brad Pitt, in ciuda faptului ca acesta parea, in momentul in care s-au cunoscut, a avea o casnicie fericita cu Jennifer Aniston.


  • Femeile singure atrase de barbatii insurati;  femeile casatorite, atrase de celibatari
Incercand sa descifreze regulile atractiei in natura, cercetatorul Anthony Little a remarcat faptul ca femelele multor specii de pasari si de pesti gasesc ca un mascul este mai atragator daca l-au vazut in trecut in compania unei alte femele. Fenomenul se aplica si in cadrul societatii umane.

Intr-un studiu recent, femeile singure, carora le-au fost prezentate fotografiile unor barbati, i-au ales in majoritatea cazurilor pe cei care aveau deja o relatie. In schimb, femeile casatorite s-au aratat a fi mult mai interesate de barbatii celibatari.

Potrivit unui alt studiu, barbatii au fost considerati mult mai atractivi atunci cand fotografiile lor ii prezentau in compania unor femei, comparativ cu situatiile in care erau fotografiati singuri sau in compania altor barbati. Acest studiu a fost publicat in revista Philosophical Transactions of the Royal Society B.

Potrivit aceluiasi studiu, o femeie singura ar trebui sa se asigure ca, atunci cand petrece o seara in oras, are intotdeauna langa ea o prietena mai putin atractiva, deoarece in acest fel ea va parea mai frumoasa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii