Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ediţie aniversară Aeromania. A început numărătoarea inversă. Iată cine a confirmat participarea

ro

06 Apr, 2016 08:26 2057 Marime text
 
A început numărătoarea inversă pentru ediţia aniversară „10 ANI AEROMANIA”, eveniment fiind programat pentru data de 2 iulie 2016, la Aeroportul Internaţional Tuzla.
 
A fost lansat şi posterul evenimentului, rezultatul unei colaborări cu Ionuţ Caraş. „M-a onorat provocarea venită din partea organizatorilor Aeromania şi am acceptat fără rezerve. Am lucrat cu plăcere la acest proiect, mai ales pentru că s-a bazat pe pasiunea mea pentru fotografie, editare foto, dar şi pentru aviaţie”, mărturiseşte Ionuţ Caraş.
 
Afişul reuneşte elementele-cheie ale evenimentului: acrobaţie aeriană, expoziţie de avioane şi standuri de aviaţie, expoziţie de maşini retro, atmosfera relaxată şi neconvenţională, pe iarbă, cu food court, concursuri, toate acompaniate de muzică de bun gust.
 
Aeromania este un spectacol aerian anual desfășurat iniţial deasupra plajelor litoralului românesc și, începând cu anul 2012, pe Aeroportul Internațional Tuzla. Anul acesta, pe 2 iulie (cu zi de rezervă meteorologică 3 iulie) se desfăşoară ediţia aniversară 10 ANI Aeromania. Intrarea publicului este gratuită, cu excepţia zonei VIP.
 
Pentru ediţia de anul acesta, şi-au confirmat deja participarea: Iacării Acrobaţi care aniversează la rândul lor zece ani de activitate și care au debutat tot pe Aeroportul din Tuzla, Aeroclubul României / Hawks of Romania, Jurgis Kairys şi Luca Bertossio. Pe scena urcă Zdob şi Zdub, Mihai Mărgineanu, R.O.C.K., muzica rock, pop-rock și folk fiind nelipsită.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii