Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:21 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta „E dreptul Opoziției să depună moțiune, dar avem proiecte esențiale care trebuie votate”

ro

28 Apr, 2015 15:49 1277 Marime text
 
Premierul Victor Ponta a declarat astăzi că este dreptul constituțional al Opoziției să depună moțiune de cenzură, însă a atras atenția că sunt mai multe „proiecte esențiale" care trebuie adoptate de Parlament în actuala sesiune, informează Agerpres.

„Aveam emoții că nu vor depune o dată moțiunea. Foarte bine, să depună! E dreptul constituțional al Opoziției, o sesiune parlamentară fără nicio moțiune era greu de presupus că se va întâmpla", a afirmat Ponta, la Strasbourg, menționând însă că sunt „proiecte speciale" precum legile electorale, Codul fiscal și revizuirea Constituției, care trebuie să treacă de Parlament în actuala sesiune.

Dacă despre legile electorale premierul a afirmat că există un acord și că ele vor fi adoptate până la finalul sesiunii parlamentare, Ponta a susținut că nu înțelege de ce Opoziția contestă Codul fiscal.

„Pe Codul fiscal, care nu este al Guvernului actual sau al unei majorități, este al României, (..) n-am înțeles de ce au zis că sunt bune măsurile, dar votează contra. Din fericire, la Senat, ieri, au fost mai multe voturi decât avem noi, că noi nu avem 90 de voturi, au votat și din partea Opoziției și le mulțumesc celor care au votat cu mintea și nu doar conform unui discurs politic pe care pe care nu-l înțeleg", a spus prim-ministrul.


Sursa: Agerpres
Sursa foto: nineoclock.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii