Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După un an de mandat în Parlament Chiru constată că, „la Constanţa, sistemul medical şi lipsa locurilor de muncă rămân o pată neagră pentru Mazăre şi Constantinescu”

ro

12 Jan, 2014 13:31 1539 Marime text
Senatorul PDL Gigi Chiru a dat publicităţii un comunicat de presă referitor la activitatea sa în primul an de mandat în Parlamentul României.
Parlamentarul este printre iniţiatorii a nouă propuneri legislative, dintre acestea făcând parte şi cea privind instituirea zilei de 14 noiembrie ca Ziua revenirii Dobrogei la România. „Este un proiect drag sufletului meu, la care am lucrat cu dăruire şi cu convingerea că Dobrogea merită o zi a ei, merită să-i fie recunoscută importanţa. M-am bucurat că toţi parlamentarii de Constanţa au răspuns pozitiv chemării mele de a iniţia această lege”, a declarat senatorul de Constanţa.
Conform comunicatului de presă, Gigi Chiru a semnat, în primul an de mandat, nouă declaraţii politice, nouă întrebări, 13 interpelări şi a luat cuvântul în plen de 23 de ori.
Pe lângă acestea, au fost trimise peste 40 de adrese care au avut ca scop rezolvarea problemelor ridicate de cetăţenii Constanţei. La audienţele ţinute la cabinetul senatorial au venit peste 120 de constănţeni cu diferite probleme administrative, sociale, medicale, juridice, legate de lipsa locurilor de muncă şi de alta natură. „Senatorul Chiru a constat că, pe lângă corupţia care caracterizează guvernarea USL, la Constanţa sistemul medical şi lipsa locurilor de muncă rămân o rană deschisă şi o pată neagră pentru Mazăre şi Constantinescu”, se menţionează în comunicat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii