Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După ce și-a decapitat șeful, și-a făcut selfie cu capul lui!

ro

28 Jun, 2015 13:46 1291 Marime text
Yassim Salhi, un francez de origine nord-africană în vârstă de 35 de ani, este acuzat că şi-a decapitat şeful şi a încercat să arunce în aer, vineri, o uzină chimică din sud-estul Franţei. Bărbatul a fost reţinut în oraşul Lyon, după ce a intrat cu maşina într-un depozit în care erau stocate recipiente cu gaz. El a fost arestat în timp ce încerca să deschidă canistre cu substanţe inflamabile.
Poliţia a găsit capul lui Herve Cornara, managerul în vârstă de 54 de ani al firmei de transport la care Salhi era curier, agăţat de un gard al uzinei deţinute de compania americană Air Products şi încadrat de steaguri cu inscripţii islamiste.
Procurorul din Paris, Francois Molins, a afirmat vineri că anchetatorii vor încerca să determine cursul exact al evenimentelor, pentru a stabili dacă Salhi a acţionat singur.
Examinarea telefonului mobil al suspectului a dezvăluit însă că acesta şi-a făcut un selfie cu capul şefului său şi l-a trimis prin aplicaţia WhatsApp către un număr nord-american, a declarat sâmbătă o sursă apropiată anchetei, citată de Reuters, în pagina online. Deocamdată nu se ştie cui aparţine numărul respectiv. Cadavrul lui Cornara prezenta de asemenea semne de strangulare, ceea ce sugerează că bărbatul ar fi fost ucis în alt loc, înainte de a fi decapitat.

sursa foto: huffingtonpost.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii