Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După ce a fost implicat în gravul accident de la CET Un BMW zace părăsit într-o parcare, ca un martor tăcut al unui eveniment teribil (galerie foto)

ro

07 Jun, 2016 14:21 7118 Marime text
În zona CET, părăsit undeva într-o parcare, se află un BMW. Nu este un BMW oarecare. Este acel autoturism care a fost implicat în noaptea de 30 spre 31 mai în teribilul accident rutier ce a avut loc pe bulevardul Aurel Vlaicu, atunci când un autoturism Mazda s-a rupt în bucăţi.

BMW-ul nu a mai putut fi mişcat din loc. A fost tras deoparte de proprietar. După cum arată este puţin probabil să mai fie vreodată ce a fost.
 
Vă amintim că în acea noapte fatidică, un tânăr de 27 de ani, care nu avea permis de conducere, a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Impactul a fost năucitor. Un adolescent de 16 ani și-a pierdut viața și alte cinci persoane au fost rănite. Și de parcă asta nu ar fi fost suficient, după impact, acesta a fugit de la fața locului. Când a ajuns acasă, el a constatat că are nevoie de ajutor medical, deoarece nu se simţea bine şi a solicitat o ambulanţă.
 
Tânărul a condus un autoturism Mazda pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, dinspre podul IPMC către strada Cumpenei. Când a ajuns la intersecția cu strada Petre Poni, fără să se asigure, el a efectuat viraj stânga peste marcajul longitudinal. În acel moment a intrat în coliziune cu autoturismul marca BMW, care circula regulamentar din sens opus. Adică acel BMW care zace acum părăsit în parcare.
 
În urma coliziunii Mazda s-a rupt practic în două. O jumătate din autoturism, mai exact partea din spate, a fost proiectată pe trotuar, unde a lovit doi pietoni. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză s-a întocmit dosar penal, dar cercetările sunt departe de a se fi încheiat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • comentator 07 Jun, 2016 20:59 Putea sa aiba si 200 de km la ora. Primeste amenda pentru vitez , eventual permisul suspendat, dar ce cauta cel cu mazda sa taie linia dubla continua? Cel care taie linia este vinovat indiferent ce viteza are cel care merge pe banda lui de mers
  • Lucian 07 Jun, 2016 14:48 Cum dracu' circula regulamentar ? Spunem asta doar pentru ca el era pe banda lui ? Dar faptul ca avea peste 150 km / ora in localitate, nu conteaza ???? La 50-60 km/ora, cealalta masina nu s-ar fi facut bucati si poate ca n-ar fi murit nimeni. E usor sa sustii ca tu mergeai corect, cand, de fapt, tu zburai la altitudine joasa !