Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După ce a câștigat concursul ”Românii au talent” Adrian Țuțu și-a deschis studio şi produce muzică pentru alţi artişti! (video)

ro

12 Apr, 2016 00:59 1837 Marime text
 
Vă mai amintiţi de Adrian Ţuţu, câştigătorul primului sezon al show-ului Românii au talent? Ei bine, Adrian Ţuţu s-a apucat de "afaceri"! Şi-a deschis studio şi produce muzică pentru alţi artişti! Vă prezentăm prima piesă produsă de artist pentru Karym - "Nu vrei".
 
E tânăr, talentat şi promite foarte mult în industria muzicală din România. Karym lansează o baladă emoţionantă, intitulată “Nu vrei”, pentru care a colaborat cu Ţuţu. Artistul mărturiseşte că piesă este inspirată din trecutul sau şi că versurile piesei reflectă cel mai mare hop pe care a trebuit să îl depăşească în relaţia lui.
 
Despre colaborarea cu Ţuţu şi piesă "Nu vrei", Karym a dezvăluit: "Propunerea de a colabora cu Adrian Ţuţu a fost a PR-ului meu Teddy (Băltăreţu Eugen), am fost plăcut surprins de idee şi mă bucur că acest proiect s-a materializat. Melodia este una sensibilă, care are la baza o experienţă din viaţă mea personală. Sper să ajungă la inimile oamenilor şi va aştept în număr cât mai mare pe pagină mea oficială de Facebook: https://www.facebook.com/karymofficial."
 
Ţuţu se declara încântat de colaborarea cu Karym: "De când Karym a intrat prima dată în studio mi-am dat seama că este un băiat serios şi talentat, lucru pe care l-a şi demostrat ulterior. Melodia este inspirată din viaţă lui. M-am lăsat ghidat de acest lucru şi cred că am reuşit să transpun în melodie emoţiile, sentimentele şi trăirile lui. Piesă este produsă în totalitate de mine la studioul meu "MyCrewMusic" din Focşani. Sperăm că piesă să fie înţeleasă cum trebuie şi să se ridice la aşteptările noastre."
 
"Nu vrei" este compusă de Adrian Ţuţu şi de Mircea Cioclei (Karym) şi este produsă în studioul MyCrewMusic. Piesă reprezintă o premieră pentru Ţuţu, fiind prima produsă de el pentru un artist şi prima pe care apare în postura de "featuring".
 
Karym s-a făcut remarcat în 2014 cu single-ul "Dangerous", lansat împreună cu proiectul muzical de succes Balkan Avenue, din Grecia. După acesta au urmat alte piese, precum "Feel my love", "So beautiful" şi "You", care s-au bucurat de succes în Franţa, Grecia, Germania, Polonia şi Slovacia. În 2015, piesă "Feel my love" a reuşit să urce până pe locul 11 în clasamentul iTunes din Cehia şi pe locul 14 în Top 100 iTunes din Slovacia.
 
Adrian Ţuţu a debutat în 2011 în cadrul unui show de talente şi a reuşit de-a lungul timpului să se menţină în topuri şi să colaboreze cu artişti de top precum Nicola, Anca Badiu, Xonia, Boier Bibescu, Stella, Doddy, Ana Baniciu etc. În această perioadă, Ţuţu se află în studioul de întregistrări de la Focşani, unde înregistrează ultimele detalii ale mult aşteptatului material discografic programat pentru acest an. Pentru primul album, cântăreţul a lucrat singur atât pe partea de producţie, cât şi pe partea de versuri.
 
Printre piesele lansate de Adrian Ţuţu anul trecut se numără "Mai tare", "Lasă", "Poate", "30 octombrie" (piesă dedicată victimelor din clubul Colectiv) sau prima lui piesă în limba spaniolă, "Mi Hermosa", alături de Dean.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii