Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:10 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După 17 zile de comă profundă, interpretul piesei ”Wonderful life” a murit

ro

27 Jan, 2016 09:25 1728 Marime text
Cântărețul britanic Black, autor al hitului ”Wonderful life”, a murit ieri, la 53 de ani, după două săptămâni de la accidentul de mașină survenit în Irlanda și în urma căruia suferise leziuni cerebrale. Anunţul a fost făcut pe pagina sa de Facebook.
Întâi a apărut mesajul: "Colin Vearncombe (numele său real), 26/5/1962 — 26/1/2016. Nu vei pleca singur".
Apoi a fost postat un mesaj amplu în care se precizează că după accident Black nu şi-a mai revenit. Soţia sa, Camilla, şi cei trei fii spun că artistul a primit servicii medicale foarte bune şi le-au mulţumit cadrelor medicale de la Intensive Treatment Unit of Cork University Hospital.
În mesajul postat pe rețeaua de socializare se precizează însă că artistul a murit "liniștit, în conjurat de familia sa care a cântat pentru a-l însoți pe ultimul său drum". Serviciul comemorativ va avea loc în Liverpool, orașul său natal, pentru a i se aduce un omagiu.
Vearncombe a fost spitalizat în urma unui accident rutier survenit în 10 ianuarie în apropiere de aeroportul Cork, din Irlanda. El a fost plasat în comă artificială, în urma leziunilor cerebrale suferite.
Piesa pop, cu accente melancolice, ”Wonderful life” (1986) a cunoscut un succes răsunător în playlisturile europene, mai ales în Franța. Vearncombe, care era de asemenea pictor și poet, a lansat mai multe single-uri și albume, care au avut însă un succes mai discret.

Sursa foto: Facebook (Black)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii