Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:20 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Dumitru-Lucian Dinulescu, de la şefia SIPI în funcţia de adjunct al şefului IPJ Constanța

ro

21 Oct, 2016 13:31 6745 Marime text
Prin dispoziția inspectorului general al Poliției Române, începând de astăzi, comisar-şef de poliţie Dinulescu Dumitru-Lucian a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanța.

De menţionat că Dinulescu vine de la şefia SIPI. În 2005, a fost recompensat pentru merite deosebite în desfăşurarea activităţii cu titlul de poliţistul de onoare al judeţului Constanţa.

UPDATE 2, ora 14.24
 
Potrivit declaraţiei de avere, document completat pe data de 22.04.2013, Lucian Dinulescu a declarat că nu are în posesie niciun teren şi că deţine, din 2001, alături de soţie, un apartament în suprafaţă de 49 de metri pătraţi. De asemenea, deţine un autoturism marca Peugeot 206, fabricat în anul 1999.


UPDATE 1, ora 14.13

De asemenea, Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a făcut următoarele anunţuri:
 
  • Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 20 octombrie a.c., comisar-șef de poliție Muscălescu Ion - Cristian a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.
  • Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 20 octombrie a.c., comisar de poliție Berechet Bogdan-Alexandru a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Valcea.
  • Prin dispoziția inspectorului general al Poliției Române, cu data de 21 octombrie a.c., comisar - şef de poliţie Polexe Ion - Viorel  a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judean Giurgiu.
  • Prin dispoziția inspectorului general al Poliției Române, cu data de 21 octombrie a.c., comisar-şef de poliţie Buciu Nelu-Sandu, a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu.
  • Prin dispoziția inspectorului general al Poliției Române, cu data de 21 octombrie a.c., comisar-şef de poliţie Sirbu Aurel, a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinți. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii