Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dumitru Iliescu, vizat în noul dosar al deputatului Viorel Hrebenciuc

ro

22 Oct, 2014 17:53 1800 Marime text
Fostul şef al Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP) Dumitru Iliescu va fi adus în această seară la sediul central al DNA, informează mediafax. Dumitru Iliescu este cel prin intermediul căruia Viorel Hrebenciuc ar fi aflat că este interceptat. Fostului şef al SPP urmează a-i fi comunicate acuzaţiile din noul dosar penal al deputatului, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Iliescu s-a întors în ţară miercuri şi a fost preluat la Arad, cu mandat de aducere. De la Arad, el urmează să fie adus, sub escortă, în Bucureşti, la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). Procurorii DNA au făcut, luni, percheziţii la locuinţa lui Dumitru Iliescu şi la alte adrese din Capitală, în dosarul în care Viorel Hrebenciuc este urmărit penal pentru fapte de corupţie.

Potrivit procurorilor, fostul şef al SPP Dumitru Iliescu l-ar fi asigurat pe Viorel Hrebenciuc că, prin intermediul unui angajat al DNA, poate să obţină în continuare informaţii cu privire la evoluţia dosarelor în care acesta este cercetat, dar şi alte dosare penale de interes, astfel că deputatul i-ar fi propus intensificarea contactelor pentru transmiterea acestor date nedestinate publicităţii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii