Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Duminică, 31 august Încep concursurile de admitere în Magistratură

ro

28 Aug, 2014 17:55 1749 Marime text
Potrivit calendarului de desfăşurare a concursului de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii (INM) şi de admitere în magistratură, în data de 31 august 2014 se va desfăşura prima etapă a celor două concursuri, constând în proba eliminatorie tip grilă de verificare a cunoştinţelor juridice la materiile: drept civil, drept procesual civil, drept penal şi drept procesual penal.
 
La concursul de admitere la INM s-au înscris 4.073 de candidaţi, dintre care vor participa la prima probă un număr de 4.028 de candidaţi. Concursul se organizează pentru ocuparea unui număr de 160 de locuri de auditori de justiţie, din care 80 de locuri sunt alocate pentru ocuparea funcţiei de judecător, iar 80 de locuri pentru ocuparea funcţiei de procuror.
 
Proba eliminatorie se va desfăşura la Universitatea Creştină „Dimitrie Cantemir”, Universitatea „Nicolae Titulescu” şi Universitatea „Titu Maiorescu” din Bucureşti.
 
Potrivit listei posturilor de judecător aprobate pentru concurs, în circumscripţia Curţii de Apel Constanţa este valabil un astfel de post, la Judecătoria Tulcea.    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii