Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Duba în care violatorii din Vaslui erau transportați la Curtea de Apel Iași, implicată într-un accident

ro

14 Sep, 2015 14:04 1952 Marime text
Cei șapte tineri din județul Vaslui, condamnați pentru violarea unei fete, au ajuns la Curtea de Apel Iași, unde se judecă legalitatea măsurii arestării preventive. Pe drum, duba Penitenciarului Vaslui care îi transporta a fost lovită de un autoturism care nu a acordat prioritate, nicio persoană nefiind rănită, potrivit b1.ro.
 
Accidentul a avut loc la intrarea în municipiul Iaşi. Duba a fost lovită de un autoturism marca Volkswagen, cu numere de Galaţi, al cărui şofer nu a acordat prioritate, la ieşirea de pe o arteră secundară. Nu au fost victime.
 
O autoutilitară a Penitenciarului Iași a ajuns la fața locului și i-a preluat pe deținuți. Aceștia au fost coborâți din mașina lovită sub escorta Poliției, fiind legaţi de mâini, câte doi, cu cătuşe.

UPDATE 1, ora 16.40

Magistraţii de la Curtea de Apel Iaşi au mentinut, astăzi, măsura arestului preventiv pentru cei cei şapte tineri din comuna Văleni, acuzaţi de viol şi privare de libertate, a declarat purtatorul de cuvânt al Curţii de Apel Iaşi, Mihaela Micu Cheptene, citată de Agerpres.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii