Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DSVSA Constanţa a retras de la vânzare peste 3000 de kg de carne

ro

13 Mar, 2017 23:38 1159 Marime text
Acţiunile de supraveghere şi control desfăşurate de inspectorii Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa, în perioada 6-10 martie, s-au materializat prin verificări la 103 obiective, printre acestea numărându-se super/hipermarket-uri, laboratoare de cofetărie/patiserie, depozite alimentare, măcelării.
 
În urma controalelor, s-au constatat neconformităţi cu privire la manipularea necorespunzătoare a produselor alimentare, comercializarea produselor alimentare în spaţii neigienice, condiţii necorespunzătoare de igienă în spaţiile de producţie, etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare, depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare.
 
Pentru abaterile de la legislaţia sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor, au fost aplicate cinci sancţiuni contravenţionale, în valoare de 9.600 de lei. De asemenea, au fost confiscate şi retrase de la vânzare carne şi produse din carne - 3110 kg, lapte şi produse lactate — 1195 kg, peşte şi produse din peşte — 699 kg, ouă — 45 kg. Valoarea acestora este în cuantum de 60.701 lei. 


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii