Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Droguri de risc, confiscate de poliţişti

ro

29 Jan, 2016 13:11 1859 Marime text
 
Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Călăraşi şi procurorii D.I.I.C.O.T. B.T. Călăraşi au efectuat, ieri, trei percheziţii în municipiul Bucureşti, la trei persoane bănuite de trafic de droguri de risc. Au fost confiscate 560 de grame de cannabis, cântare de precizie şi bani.
 
Din cercetări a reieşit că cei în cauză ar fi deţinut şi ar fi comercializat droguri de risc pe raza municipiului Bucureşti. În urma perchezițiilor, au fost ridicate 560 de grame de fragmente vegetale, susceptibile a fi droguri de risc, ce urmează să fie supuse expertizării.
 
De asemenea, au fost confiscate patru cântare electronice de precizie, 5.800 de lei şi 250 de euro, precum şi sute de pungi din plastic, folosite la porţionarea şi comercializarea drogurilor.
 
Faţă de trei bărbaţi s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Tribunalului Călăraşi, cu propunere de arestare preventivă.


La activități au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.
 

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii