Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Drama unui fost component al trupei Phoenix I-a fost amputat piciorul

ro

01 Jul, 2016 23:17 1800 Marime text
Cândva se bucura de un succes uriaş, astăzi numele lui Florin Moni Bordeianu, 68 ani, este cunoscut doar printre iubitorii istoriei trupei Phoenix.Primul solist al grupului trăieşte o adevărată dramă în aceste momente. Artistului i-a fost amputat piciorul în Germania, în urma unor serioase probleme vasculare.
Artistul ce se identifică cu una dintre cele mai ascultate melodii românești ”Canarul”, este bine, în ciuda handicapului, fapt confirmat de Joseph Kappl, fostul său coleg din Phoenix.
”Vă transmit tuturor multe salutări din partea lui Moni Bordeianu, pe care l-am vizitat miercuri, după operația grea la care a fost supus zilele trecute.  În ciuda pierderii grele pe care a suferit-o prin amputarea piciorului stâng, de la genunchi în jos, am reîntâlnit un vechi prieten de suferință, cu zâmbetul pe față și plin de optimism”, a declarat fostul chitarist.
Moni Bordeianu a imigrat cu mult înaintea colegilor săi de la Phoenix în Germania, la începuturile anilor ‘70, apoi în Statele Unite ale Americii. S-a reîntors în Germania, țară al cărei cetățean este, unde a ieșit la pensie în urmă cu doi ani, scrie Libertatea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii