Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:08 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragoş Pavăl „ Am inaugurat cel de al doilea magazin Dedeman la Constanţa fiind convinşi că acest oraş are un viitor excepţional “ (galerie foto)

ro

07 Mar, 2012 22:53 4481 Marime text

1.jpgPreşedintele Dedeman, Dragoş Pavăl este sigur că a făcut alegerea corectă atunci când a decis să deschidă un non magazin la Constanţa. „Am inaugurat cel de al doilea magazin la Constanta înarmaţi cu convingerea că acest oraş şi împrejurimile sale au un viitor excepţional care va face ca multă lume să fie invidioasă. Portul de aici a devenit principala poartă din est de intrare a mărfurilor în comunitatea europeană. Resursele de gaze şi petrol descoperite în Marea Neagră, resursele de energie verde eoliană şi solară sunt doar câteva argumente pentru care suntem astăzi aici întrucât vrem şi noi să fim părtaşi la această evoluţie, să ne aducem şi noi contribuţia prin oferta noastră la îmbunătăţirea vieţii constănţenilor pentru că avem tot ce vă trebuie pentru ca locuinţa voastră să fie funcţională şi scăldată într-o ambianță plăcută şi primitoare", a declarat preşedintele Dedeman.

DSCF5416.jpgDargoş Pavăl a menţionat că magazinul se află într-o poziţie strategică, în vecinătatea oraşului, ceea ce face să se combine avantajele unui magazin de proximitate cu avantajele unui magazin de suprafaţă mare. „Datorită proximităţii cumpărăturile sunt mai uşor de făcut pentru locuitorii din partea de nord a oraşului şi pentru cei din Năvodari, Ovidiu şi împrejurimi şi astfel clienţii economisesc timp pe care îl pot investi în alte direcţii. Suprafaţa mare înseamnă o gamă mult mai diversificată de produse", a precizat Dragoş Pavăl. „Vă recomand să vizitaţi raionul «Grădină» unde am construit o seră complet automatizată şi unde veţi găsi cele mai personalizate soluţii pentru a da viaţă grădinii dumneavoastră. Raionul de Decoraţiuni o să vă surprindă cu o gamă de produse atent selecţionate, unele dintre ele sunt uncie pe piaţă deoarece avem colaborări exclusive", a mai adăugat preşedintele Dedeman la momentul inaugurării.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii