Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragoş Băsescu în instanţă cu KPMG România care l-a concediat

ro

06 Dec, 2015 04:11 3268 Marime text
Dragoș Băsescu, fiul lui Mircea Băsescu, şi nepot al fostului preşedinte al României Traian Băsescu, a fost dat afară recent de la locul său de muncă: KPMG Romania, filiala companiei americane KPMG, a anunţat Oana Stancu la antena.3.ro.

Dragoş Băsescu a contestat decizia compnaiei americane la Tribunalul Constanţa-Secţia Civil, unde a înregistrat dosarul cu număr unic 7615/118/2015, în data de 2 decembrie, având ca obiect decizie de concediere, iar ca materie litigii de muncă.
Procesul se află în stadiul Fond având ca părţi pe Dragoş Băsescu-reclamant şi KPMG ROMANIA SRL-pârât.
În cauză nu s-a stabilit un prim termen de înfăţişare.
Potrivit paginii sale oficiale de internet KPMG în România oferă servicii de Audit, Asistență fiscală și Consultanță în afaceri, inclusiv servicii de restructurare și accesare de fonduri, pentru organizații din diverse domenii, atât din sectorul privat, cât și cel public. Oferiă asistență firmelor și organizațiilor în vederea respectării cerințelor de conformitate cu reglementările în vigoare și le ajutăm să se dezvolte, adăugând valoare afacerii clienților.
Cultura KPMG se sprijină pe un set de valori care scot la suprafață tot ce este mai bun în oamenii nostri. Rețeaua noastră de 155 de firme în întreaga lume are aceleasi valori. Care sunt și de ce funcționează? Reputația noastră este construită prin modul în care oamenii din firmele noastre membre relaționează cu clienții, colegii si comunitățile în care trăiesc și fac afaceri.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii