Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:27 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragomir îi aruncă mănușa lui Hagi, avertizându-l că va fi concurentul lui numărul 1

ro

22 Jan, 2016 17:50 1449 Marime text
Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, astăzi, într-o conferință de presă, că în ultimii ani a avut oferte tentante din punct de vedere financiar de la șase cluburi, dar a preferat să preia fără salariu funcția de președinte de onoare la FC Voluntari.
"Și la LPF am stat 18 ani fără bani, iar când mi-au fixat și mie un salariu extraordinar de mare m-au lăsat puțin și m-au dat afară. Sper să nu fie și aici la fel. Deci nu o să primesc nimic, dar vreau să demonstrez că aș merita ceva substanțial. Dânșii au fost generoși, dar le-am zis să mă pună la încercare mai întâi. Sunt probe. Sunt un animal de curse, dacă nu câștig câteva curse, atunci domnul primar își alege alt armăsar, alt cal", a spus el la conferința în cadrul căreia a fost prezentat oficial în noua funcție.
 
Dragomir a explicat că singurul șef căruia îi va raporta activitatea la club este primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea.
 
Pe de altă parte, el a susținut că FC Voluntari va transfera cei mai talentați juniori din țară. Mai mult, el a aruncat mănușa, afirmând ca va fi concurentul principal al Academiei Gheorghe Hagi: "O să încep cu centrul de copii și juniori. Am fost aici cu nepotul meu care joacă la grupa de 11 ani la Juniorul și am văzut niște copii foarte talentați la Voluntari. În ultima perioadă am fost la toate meciurile de juniori din Capitală și cunosc. Avertizez pe toată lumea, de acum toți juniorii talentați până în 15 ani din această țară voi face de așa natură să vină la Voluntari. Ca să știți că voi fi concurentul numărul 1 al lui Hagi. Să fie foarte clar. Unde văd unul talentat, mă duc, îl văd și îl aduc aici. Toți cei între 11 și 15 ani din toată țara pot să mă contacteze".


Sursa foto: ziuaveche.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Madalina 24 Jan, 2016 14:23 Veniți va rog și la Academia Farul Constanța deoarece sunt mulți copii talentați eu am băiatul de 15 ani în August anul acesta și joaca de la vârsta de 8 ani ,va așteptăm domnul Dragomir sa vedeți câte talente avem va doresc toate cele bune și va asteptam