Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragnea vrea la anticipate

ro

17 May, 2010 16:57 960 Marime text

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat azi înaintea şedinţei BPN că speră să se ajungă la alegeri anticipate, el opinând că o moţiune de cenzură ar putea fi votată şi de parlamentari din arcul guvernamental. Dragnea a apreciat că ar fi suficientă şi o singură moţiune de cenzură, deşi PSD urmează să analizeze dacă iniţiază o moţiune şi pe alt domeniu decât angajarea răspunderii Guvernului în Parlament.

"Guvernul acesta s-a depărtat de oameni. Nu mai văd decât cifre. Nu se pot stopa din furturi, probabil că structurile mafiote sunt foarte puternice. Nu le mai poate rupe nimeni, cred că nici Traian Băsescu nu le mai poate rupe, chiar dacă le ştie şi cred că trebuie dat jos Guvernul. Sigur o să depunem moţiune de cenzură la angajarea răspunderii Guvernului, că bănuiesc că prin asta o să vină cu prostiile alea în Parlament şi să vedem dacă mai depunem şi înainte o moţiune de cenzură", a spus el.

Întrebat ce şanse ar avea o moţiune de cenzură, Dragnea a opinat că sunt parlamentari din arcul puterii care "să se trezească şi să revină la o atitudine normală" faţă de cei care i-au votat.

Sursa: cotidianul.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii