Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:41 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragnea, sunat de Cioloș înainte de nominalizarea lui Tudorache la MAI

ro

06 Sep, 2016 19:07 1953 Marime text
Liviu Dragnea susţine că a fost sunat de premierul Dacian Cioloș înainte de nominalizarea lui Dragoș Tudorache la Interne, iar în timpul convorbirii i-a transmis șefului Guvernului că există temeri referitoare la imparțialitatea acestui ministru.

„Am fost sunat azi dimineață de prim-ministrul Cioloș, care mi-a spus că la ora 10.00 urmează să facă nominalizarea și a considerat normal să nu aflu din presă. Eu i-am zis că există suspiciuni, nu neapărat din partea mea, dar vorbe în piață, că este foarte apropiat de liberali. I-am spus că, din punctul meu de vedere, cel mai important lucru este ca acest ministru să arate că este independent de politică. Pentru că toată lumea se gândește la Ministerul de Interne în această perioadă ca cel care, împreună cu Autoritatea Electorală Permanentă, asigură organizarea alegerilor. De asemenea, asigură paza și buna desfășurare a procesului electoral”, a spus, potrivit Agerpres, Liviu Dragnea.

„Există temeri, întemeiate sau nu, din partea multora, în ceea ce privește imparțialitatea acestui domn ministru. (...) Dacă va începe să aibă acțiuni care nu sunt în regulă sau dacă împreună cu prefecții va încerca să influențeze sau să intimideze într-un fel sau altul, o să reacționăm foarte dur”, a precizat Dragnea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii