Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE! Liviu Dragnea "La Constanţa, Decebal Făgădău este cert candidatul PSD la primărie"!

ro

16 Jan, 2016 12:00 2268 Marime text

 
 
La finalul Comitetului Executiv Naţional al PSD reunit, astăzi, la Piatra Neamţ, preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat că pentru primăria Constanţa, în mod cert candidatul formaţiunii politice este actualul viceprimar cu atribuţii de primar, Decebal Făgădău.  La Piatra Neamţ, social-democraţii au discutat strategia de campanie, câteva proiecte pe care trebuie să le urmărească în campania electorală pentru alegerile locale, de asemenea câteva acţiuni de organizare, discutarea listelor de candidaţi pentru fiecare judeţ, în cea mai mare parte. 

UPDATE  - PSD va definitiva listele cu candidaţii pentru alegerile locale în prima parte a lunii februarie, a anunţat la Piatra Neamţ, preşedintele partidului, Liviu Dragnea.  "Pe 27, 28, 29 ianuarie vom avea întâlnirea grupurilor parlamentare, tot atunci vom avea un Comitet Executiv Naţional care va stabili, printre altele, şi politica de alianţe în alegerile din acest an. Am cerut colegilor preşedinţi de filiale ca, până la următoarea întâlnire de peste două săptămâni, să aibă o discuţie largă, o discuţie chiar formală, cu fiecare organizaţie judeţeană, cu structurile statutare pentru ca decizia pe care o vom lua peste două săptămâni să fie decizia care are cea mai largă susţinere în partid. În prima parte a lunii februarie urmează să avem discuţia finală şi să stabilim candidaţii pentru toate localităţile şi pentru toate listele", a spus Dragnea, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD. 
El a precizat că vineri a avut o întâlnire cu fiecare organizaţie în parte, în care s-a făcut o primă evaluare a situaţiei politice din teritoriu. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii