Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DP World Constanţa, subiect al emisiunii CNN „The Gateway”

ro

16 Apr, 2013 13:42 2662 Marime text
„DP World Constanta este vedeta seriei CNN International «The Gateway», parte din «Connect the World» una dintre cel mai renumite emisiuni difuzate de CNN si urmarita de peste 260 de milioane de oameni din intreaga lume. Primul episod dintr-un total de patru episoade va fi difuzat la data de 1 Mai 2013”, menţionează DP World Constanţa într-un comunicat de presă.
„Emisiunea gazduita de Beckie Anderson, una dintre cele mai cunoscute si respectate jurnaliste din intreaga lume prezinta modul de operare din Portul Constanta, portul reprezentand o importanta poarta de acces  pentru comertul dintre Asia si Marea Neagra.
Seria cuprinde patru episoade care acopera diferite aspecte si povesti de succes despre port si include si un interviu acordat de catre Presedintele Romaniei Traian Basescu in interiorul terminalului de containere DP World Constanta”, se precizează în comunicat.
„Primul episod prezinta DP World Constanta nu numai ca poarta de intrare in Marea Neagra pentru ruta comerciala Asia - Europa ci si ca nod strategic de transport al marfurilor containerizate catre centrul si vestul Europei”, se mai arată în comunicatul mai sus menţionat.
Subsidiara in Romania a companiei DP World este situata in Portul Constanta Sud si si-a inceput activitatea in anul 2004. Facilitatea beneficiaza de o adancime la dane corespunzatoare operarii celor mai mari nave portcontainer ce tranziteaza Marea Neagra. Capacitatea actuala a terminalului este de aproximativ 1,300,000 TEU-uri si exista posibilitatea dezvoltarii pe etape a capacitatii in functie de cresterea volumelor putand in final ajunge la o capacitate de pana la 3,500,000 TEU-uri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii