Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două victime după ce au călcat pe un dispozitiv explozibil la o carieră din judeţul Tulcea

ro

14 Oct, 2011 17:32 1481 Marime text

Bărbatul lucra într-o carieră din zona localităţii Isaccea. În urmă cu câteva minute, acesta a fost lovit în timpul unei explozii. Bărbatul a rămas fără un picior în urma accidentului de muncă.

UPDATE 13.20. Accidentul s-a produs la ora 11.50, la sediul firmei Ben Ari Negev Industrial Isaccea. Bărbatul rănit se numeşte Gheorghe Sava (43 de ani) din Ploieşti, şi este operator maşini - unelte. „În urma unei explozii o bucată de material a sărit la 120 de metri de locul împuşcăturii şi i-a retezat piciorul bărbatului. Acesta a fost transferat de urgenţă la spital", spune Izet Ali, şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Tulcea.

UPDATE 13.00. În urmă cu câteva minute a mai fost găsită o victimă a accidentului de muncă petrecut în această dimineaţă. „Am trimis acum încă o ambulanţă. Din câte se pare, este vorba despre încă un muncitor care are politraumatisme. Prima victimă este acum în ambulanţă, în drum spre Tulcea", spune dr. Dumitru Vâlcu.

Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi inspectorii de Inspectoratul Teritorial de Muncă au plecat spre locul accidentului. Din primele informaţii, bărbatul ar fi rămas fără un picior.

Sursa: Adevarul.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii