Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două rețele de proxeneți destructurate, trei bărbați reținuți și mii de euro confiscați

ro

17 Dec, 2015 12:04 2212 Marime text
În cursul zilei de ieri au avut loc la Constanţa percheziţii la persoane bănuite de proxenetism. Acţiunea polițiștilor din cadrul Poliţiei oraş Cernavodă cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța și lucrători ai IJJ Constanţa - Detaşamentul 8 Cernavodă s-a finalizat cu destructurarea a două reţele de proxeneţi.
La sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa au fost conduse 14 persoane, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

S-au efectuat trei percheziţii domiciliare, două pe raza municipiului Constanţa şi una pe raza oraşului Cernavodă, locuite fără forme legale de către N. G.- F., N. C.-M. şi N. M., suspecţi într-un dosar de proxenetism.

În fapt, s-a reţinut că cei trei, în perioada 2008-2015, au determinat zece persoane tinere să practice în folosul lor, prostituţia în străinătate (Italia, Spania, Elveţia, Grecia, Turcia) obţinând astfel suma de aproximativ 300.000 euro, bani investiţi în autoturisme de lux şi imobile.

În urma percheziţiilor domicilare au fost ridicate mai multe mijloace de probă (fotografii, înscrisuri), suma de 38.000 euro, precum şi 4000 de lei.

Ieri, cei trei au fost reținuți pe bază de ordonanţe, pentru săvârșirea infracţiunii de proxenetism, urmând să fie prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propunere de sesizare a instantei de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii