Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Două accidente în Constanţa, la diferenţă de câteva minute. Două victime

ro

23 Dec, 2014 10:59 1830 Marime text
Serviciul Rutier Constanţa informează că un accident rutier a avut loc, în urmă cu puţin timp, la ieşirea din localitatea Lazu. Din primele informaţii, două autoturisme au intrat în coliziune şi o persoană este rănită.
 
De asemenea, şi la ieşirea din municipiul Constanţa către Ovidiu a avut loc un accident. În acest incident, un pieton a fost lovit de o maşină. Nu se cunoaşte starea acestuia. La ambele locuri ale incidentelor se deplasează câte un echipaj medical. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE. Comunicatul Serviciului Rutier Constanţa, ora 12.15
Poliţiştii rutieri transmit că astăzi, în jurul orei 10.30, o femeie de 59 ani, din Constanţa a condus un autoturism marca Mercedes, pe DN39, pe banda nr.1, dinspre municipiul Constanţa către localitatea Lazu şi ajungând la breteaua ce face legătura cu A2 pierde controlul direcţiei de deplasare către dreapta şi intră   în coliziune cu o balustrada metalică. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto.
 
De asemenea, în cazul accidentului de la intrarea în municipiul Constanţa, oamenii legii transmit că astăzi, în jurul orelor 10.38, un bărbat de 40 ani, din Constanţa  a condus un autoturism marca Opel,  pe DN2A, dinspre municipiul Constanţa către localitatea Ovidiu, pe banda nr. 2 şi ajungând  în zona km. 204 +103m, surprinde şi accidentează uşor o femeie de 50 ani, din Băceşti, judeţul Vaslui,  care s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis, din partea dreapta a conducătorului auto. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului.

Sursa foto: Zafy Tractari Cta Mutalap
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii