Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul referendumului Aproape 40 de persoane ale caror semnaturi apar in liste spun ca nu au votat

ro

28 Feb, 2014 20:36 1638 Marime text
Aproape 40 de persoane, martori in dosarul "Frauda la referendum", au aratat vineri, la instanta suprema, ca desi sunt semnaturile lor pe listele electorale, nu au votat, unii spunand ca erau plecati din tara, scrie Mediafax.
Instanta suprema a citat pentru vineri 38 de martori din dosarul "Frauda la referendum", in care sunt judecati vicepremierul Liviu Dragnea si alte 74 de persoane.

Persoanele citate s-au prezentat si au aratat, pe rand, in fata judecatorilor ca desi semnaturile lor se regasesc pe listele de votare, ei nu au fost prezenti la referendumul din 29 iulie 2012.
Unul dintre martori a spus ca nici el si nici sotia si fiica lui nu au fost prezenti la vot, insa in dreptul numelor lor sunt semnaturi. Acesta a spus ca semnaturile nu pot fi ale lor, pentru ca nu s-au prezentat la vot, sotia si fiica lui fiind chiar plecate in Anglia.
Un alt martor a aratat ca si semnatura sa se regaseste pe lista de votare verificata de procurorii anticoruptie, dar el nu a votat, fiind plecat atunci in Italia.
Alti martori au spus ca au votat la referendumul din 2012, dar nu la sectiile de votare la care sunt arondati, ci in localitatile in care se aflau in acea zi, astfel ca semnaturile lor nu trebuiau sa se gaseasca pe listele de votare din judetul Teleorman.
Liviu Dragnea nu s-a prezentat la termenul de vineri al procesului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii