Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul privind coloanele oficiale este aproape de finalizare

ro

10 May, 2016 15:01 1667 Marime text
Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a precizat astăzi că dosarul privind folosirea coloanelor oficiale, în care sunt cercetați Gabriel Oprea și Tiberiu Nițu, este aproape de finalizare.
 
„Ne apropiem de finalizare. Au fost făcute câteva puneri sub acuzare în aceste dosare, mai sunt dispuse câteva activități specifice unor astfel de dosare, respectiv niște expertize tehnice, am cerut și calcularea unor prejudicii materiale. Așteptăm răspunsuri de la instituții și sper că în curând o să avem o soluție în acest dosar”, a declarat Kovesi la Europa FM.
 
Kovesi a completat faptul că se mai așteaptă răspuncuri de la anumite instituții publice. In timpul interviului acordat a specificat că este vorba de răspunsurile așteptate de la Ministerul de Interne, instituție căreia i s-a solicitat calcularea prejudiciului.
 
„Noi am reținut în dosar comiterea unei infracțiuni de abuz în serviciu, care are și un prejudiciu. În prezent, așteptăm ca structurile Ministerului de Interne să ne calculeze contravaloarea acestui prejudiciu. (...) Dacă acele răspunsurile de la acele instituții vor veni în timp scurt și soluția noastră va fi în timp scurt. Depinde de răspunsul din partea structurilor Ministerului de Interne, până ieri știu că nu veniseră răspunsurile”, a completat șefa DNA. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii