Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Legea salarizării şi Codul fiscal, în pericol Dosarul lui Victor Ponta, efecte pentru români

ro

06 Jun, 2015 17:30 1808 Marime text
 
Cel mai important proiect al ultimilor ani legat de banii românilor este pus în pericol de dosarul lui Victor Ponta. Noua lege a salarizării unitare, care ar aduce modificări majore în viaţa tuturor angajaţilor din România, riscă să nu mai poată fi adoptată, informează România TV.

Noua Lege a salarizării unitare, care ar urma să fie discutată cu FMI, Banca Mondială şi Comisia Europeană chiar în această lună, riscă să devină istorie înainte de a fi adoptată, dacă guvernul Victor Ponta va fi înlăturat de la Palatul Victoria.

„Avem în dezbatere Legea salarizării unitare, avem şi Codul fiscal, or, în cazul în care majoritatea politică s-ar schimba, nu mai poate garanta nimeni că Legea salarizării şi Codul fiscal vor mai putea fi susţinute şi vor fi votate de o altă majoritate. Iar în ce priveşte legea salarizării, ce credibilitate poate avea PNL atâta timp cât cei care au tăiat salariile se află azi în PLN?", a declarat, la România TV, ministrul Muncii, Rovana Plumb.

Ministrul Muncii a precizat că, dacă va rămâne la guvernare, PSD „nu va tăia niciodată salariile": „Noi vrem să le aşezăm într-o ordine firească şi echitabilă. Această nouă lege a salarizării va însemna creşterea salariilor în toate dmeniile de activitate, nu doar la bugetari".



Sursa: România TV
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii